Χάσικος: Αυτά που προειδοποιούσαμε επαληθεύονται

Ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος ερωτηθείς για την αναπομπή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη δύο Νομοθετημάτων, όπως δήλωσε ενωρίτερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε χαρακτηριστικά:“Δυστυχώς αυτά που προειδοποιούσαμε επαληθεύονται”.

“Εμείς τα λέγαμε πριν την κρίσιμη ψηφοφορία του Σαββάτου στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων και δυστυχώς αυτά που προειδοποιούσαμε επαληθεύονται”, είπε ο Υπουργός Εσωτερικών και συνέστησε υπομονή αλλά την ίδια στιγμή “να εμπιστευτούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που ανέλαβε ο ίδιος προσωπικά την όλη προσπάθεια έτσι ώστε να εξέλθουμε από αυτή την περιπέτεια με την μικρότερη δυνατή ζημιά”.

Ο κ. Χάσικος είπε ότι ο Υπουργός των Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης “φεύγει σήμερα για να παραστεί στο αυριανό Eurogroub, πήρε οδηγίες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα είναι σε συνεχή επαφή με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ώστε να διαχειριστούμε αυτή την σοβαρή κατάσταση στην οποία δυστυχώς οδηγήθηκε η χώρα ως αποτέλεσμα της όλης διαχείρισης από πλευράς της Βουλής των Αντιπροσώπων αυτού του συγκεκριμένου θέματος”.

“Και εστιάζω ιδιαίτερα στις δυνάμεις της αντιπολίτευσης που εκπροσωπούνται στην Βουλή”, είπε καταλήγοντας ο Υπουργός Εσωτερικών.