”Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για βαθμολογικό κέρδος”

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα Ουαλλία – Κύπρος ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Πάμπος Χριστοδούλου ήταν απογοητευμένος και  αναφέρθηκε για μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Εθνικής μας για βαθμολογικό κέρδος εκτός έδρας.

«Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για βαθμολογικό κέρδος. Όπως και με το Ισραήλ, δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Στη συνέχεια, μετά τα γκολ που δεχτήκαμε και κυρίως στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να ισοφαρίσουμε», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο κ. Χριστοδούλου, για να προσθέσει:

«Στο τέλος κατάφερε ο αντίπαλος να κάνει το παιχνίδι που το βολεύει κρατώντας μπάλα, χωρίς να μας επιτρέψει να γίνουμε απειλητικοί. Το θετικό είναι πως , όσοι ξέρουν και παρακολουθούν την Εθνική εδώ και χρόνια, είναι πως με την αντίδραση μας δείξαμε ότι αρχίσαμε να σκεφτόμαστε σαν μεγάλη ομάδα. Όταν όμως από ένα σημείο και μετά δεν καταφέρνεις να λειτουργείς ορθόδοξα, κόντρα σε μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες όπως η Ουαλία, τότε είναι φυσιολογικό να μην μπορείς να αλλάξεις τα σε βάρος σου δεδομένα.

Ο όμιλος μας είναι ανοικτός, η πρόκριση θα παίζεται μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές και εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό».