Χάρης: Παλικαρισμούς και μαθήματα ηρωισμού εκ του ασφαλούς, δεν θα ανεχθώ από κανέναν

Με μία μακροσκελή ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γενικός γραμματέας της ΠΟΕΔ, Χάρης Χαραλάμπους, αναφέρεται στον διαρκή αγώνα των συνδικαλιστών για τη Παιδεία και τη δημόσια εκπαίδευση αλλά αναφέρεται επίσης και  για τη κατάσταση η οποία όπως αναφέρει έχει ξεφύγει τον τελευταίο καιρό.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, ο Χάρης Χαραλάμπους, “η  κατάσταση έχει ξεφύγει πραγματικά, έχει καταντήσει αφόρητη από κάποιους λίγους ευτυχώς, οι οποίοι με αυτά που γράφουν εκθέτουν πιστεύω ολόκληρο τον Κλάδο μας δημόσια. Παρατηρώ έναν κανιβαλισμό σε βάρος οποιοδήποτε έχει άλλη άποψη από αυτή που έχουν κάποιοι άλλοι. Έναν μηδενισμό και μια προσβλητική ισοπέδωση όταν άλλοι εκτιμούν ή ερμηνεύουν τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο.”

“Προσωπικά δηλώνω πως δεν θα ανεχτώ όμως από κανέναν που νομίζει ότι μέσα από τους “ηρωισμούς” του fb, θα σπιλώσει το όνομα μου και θα αμφισβήτησει τον έντιμο αγώνα μου τόσον καιρό. Καλοδεχούμενη η οποία κριτική, αλλά παλικαρισμούς και μαθήματα ηρωισμού εκ του ασφαλούς από τον καναπέ, βρισιές και αμφισβήτηση της εντιμότητας μου, δεν θα ανεχθώ από κανέναν.”

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση: