Φόνος 44χρονου: Xθες βράδυ το «ραντεβού θανάτου»

Νεκρός στη θέση του οδηγού βρέθηκε ο 44χρονος, πατέρας δύο παιδιών σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Αστυνομία ο  φόνος διαπράχθηκε χθες το βράδυ και ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές είναι το θύμα να δέχθηκε πυροβολισμό ενώ βρισκόταν εν κινήσει.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούν φόνο εκ προμελέτης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες χθες βράδυ η Αστυνομία δεν είχε ενημέρωση για πυροβολισμούς στην περιοχή. Σήμερα ωστόσο, νωρίς το απόγευμα υπήρξε σχετική μαρτυρία ότι ακούστηκαν το βράδυ της Κυριακής πυροβολισμοί.

Η Αστυνομία αφού έλαβε την κλήση για πτώμα έσπευσε στην περιοχή με ισχυρές δυνάμεις. Στην σκηνή αναμένεται να γίνουν όλες οι έρευνες προκειμένου να ριχθεί φως στο πρώτο έγκλημα για το 2019.

Η ταυτότητα του θύματος, 44χρονος Ελληνοκύπριος, είναι επιβεβαιωμένη από τις αρχές οι οποίες φέρονται να έχουν ασχοληθεί και στο παρελθόν μαζί του για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά.

Στη σκηνή μετέβη και ιατροδικαστής ενώ στη σκηνή έφτασε ο Βοηθός Αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου, ο διευθυντής ΤΑΕ Αρχηγείου Χριστόφορος Μαυρομμάτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού Νίκος Νίκου και ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Οι αρχές απέκοψαν την σκηνή του εγκλήματος σε μεγάλη έκταση προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες για εντοπισμό πιθανών τεκμηρίων.

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή το απόγευμα της Δευτέρας, δυσκολεύουν τις έρευνες των Αρχών.