Φόνος 29χρονου: Παραδέχθηκε ενοχή ο ένας εκ των 3 συλληφθέντων

Οι τρεις συλληφθέντες, για την άγρια δολοφονία του 29χρονου  Μπαχ Φράνκλιν,  από το Καμερούν, τέθηκαν σήμερα υπό 8ήμερη κράτηση.

Ο 29χρονος είχε εντοπιστεί χθες τα ξημερώματα, αιμόφυρτος στην πλατεία Σολωμού και έφερε τραύματα από σπασμένο μπουκάλι στην πλάτη.

Οι τρεις ύποπτοι ηλικίας 27, 30 και 36 ετών που αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, φόνο εκ προμελέτης, ανθρωποκτονία, συνωμοσία για φόνο και κατοχή επιθετικού οργάνου, παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο από τον ανακριτή της υπόθεσης ο ένας εκ των τριών υπόπτων παραδέχθηκε τη διάπραξη του φόνου, ενώ οι άλλοι δύο αρνούνται ανάμειξη.

Σημειώνεται ότι παρά την άρνηση των δύο ότι δεν εμπλέκονται στην υπόθεση, ο ένας εκ των υπόπτων που ομολόγησε, τους κατονόμασε ως τα πρόσωπα που καταδίωξαν μαζί του το θύμα.

Η Αστυνομία εξασφάλισε τα δεδομένα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, το οποίο κατέγραψε το θύμα, να πλησιάζει άλλο πρόσωπο που διασκέδαζε με φίλους του και να τον χτυπά με ξύλο.

Στη συνέχεια η παρέα των νεαρών, τον ακολούθησαν και ένας από αυτούς τον χτύπησε με μπουκάλα στην πλάτη. Ο 29χρονος κατάφερε να διαφύγει και ζητούσε βοήθεια στην πλατεία Σολωμού, όπου και έπεσε αιμόφυρτος.

Η Αστυνομία διερευνά τα κίνητρα του φόνου, που δεν αποκλείεται να είναι οικονομικές διαφορές του θύματος με τον δράστη.