Φόνος Καλλιτσιώνη: «Αιμορραγικό σοκ» κατέδειξε η νεκροτομή

Φόνος Καλλιτσιώνη: Τι κατέδειξε η νεκροτομή

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 29χρονου Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, 29 ετών που, έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων έξω από το πατρικό του σπίτι στην Ορμήδεια, το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος φαίνεται να προκλήθηκε από “Αιμορραγικό σοκ – Εσωτερική αιμορραγία, προκληθείσα από πυροβολισμό”.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες  για εξιχνίαση της υπόθεσης και εντοπισμό του δράστη και περισυνέλεξε διάφορα τεκμήρια από τη σκηνή, τα οποία θα σταλούν θα επιστημονικές εξετάσεις.

Από τα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου πέρασαν χθες αρκετά άτομα για ανάκριση ενώ η Αστυνομία προσπαθεί να εξιχνιάσει τα αίτια του φόνου εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το θύμα είναι γνωστό στις αρχές αφού στο πρόσφατο παρελθόν είχε απασχολήσει την Δύναμη με διάφορες σοβαρές υποθέσεις και οι ανακριτές της υπόθεσης διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του τετραπλού φόνου στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου 2016.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο 29χρονος φαίνεται να γνώριζε και να φοβόταν κάτι το τελευταίο διάστημα και γι’ αυτό επέλεγε κάποιες νύχτες και κοιμόταν στο πατρικό του στην Ορμήδεια και όχι στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την οικογένειά του.

Ωστόσο, οι εκτελεστές του φαίνεται ότι παρακολουθούσαν και κατέγραφαν τις κινήσεις του και μάλλον δεν είναι τυχαίος ο τρόπος που έδρασαν για να τον δολοφονήσουν.