Φυγόδικος Ελληνικής καταγωγής στις φυλακές κατεχομένων

Ο καταζητούμενος από την Ιντερπόλ, Βρετανός υπήκοος Μιχάλης Γιώργος Βουντούρης που κατηγορείται στην Αγγλία για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, θα περάσει τους επόμενους τρεις μήνες και μέχρι να γίνει η «δίκη» του, σε φυλακή στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με την Κίπρις Ποστασί, η «αστυνομία» συνέλαβε τον Βουντούρη για κατοχή ταυτότητας άλλου προσώπου και ψεύτικων εγγράφων και όπως δήλωσε χθες στο «δικαστήριο», ανακαλύφθηκε ότι ο καταζητούμενος ζούσε εδώ και δύο χρόνια κρυφά στα κατεχόμενα αλλάζοντας διεύθυνση παραμονής και αυτοκίνητο. Το «δικαστήριο» διέταξε την παραμονή του στη φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που δεν θα ξεπεράσει τους τρεις μήνες.

Ο Βουντούρης φέρεται να πέρασε από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου το 2012 με ψεύτικη ταυτότητα στα κατεχόμενα. Ο καταζητούμενος φέρεται να αποδέχθηκε το κατηγορητήριο στα κατεχόμενα και ζήτησε την επιβολή χρηματικής εγγύησης.

Ο Βουντούρης φέρεται να καταζητείται στην Βρετανία από τις 30 Νοεμβρίου 2012 όταν αναμενόταν να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου για υποθέσεις φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος, αλλά δεν εμφανίστη