Φυγαδεύτηκαν 4,3εκ. ευρώ από αλυσίδα τροφίμων

Άλλος ένας “συνεργός” του εγκλήματος ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τους όσους γνώριζαν και φρόντισαν να βγάλουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό λίγες μέρες πριν την απόφαση για κούρεμα των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο ελληνικό Τύπο γερμανικών συμφερόντων αλυσίδα τροφίμων απέσυρε από τράπεζες του τόπου το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4,3εκ. ευρώ, μεταξύ των ημερομηνιών 4 έως και τις 12 Μαρτίου.

Άλλος ένας προνομιούχος που πρόλαβε να στερήσει τη ρευστότητα στην Κυπριακή Οικονομία μεταφέροντας τις καταθέσεις του εκτός της χώρας στην οποία συνεχίζει να δραστηριοποιείται.

Και αλίμονο, γιατί να νοιαστεί  η αλλοδαπή εταιρεία όταν την ίδια ώρα πολλές Κυπριακές έπρατταν την ίδια ασυδοσία. Άσε που μπορεί και αυτή να ισχυριστεί όπως και αρκετές άλλες ότι ήταν στα πλαίσια των καθημερινών συναλλαγών της.

Κατά τ’ άλλα διαφημίζουν την απορρόφηση του ΦΠΑ, τις μειωμένες τιμές και τις προσφορές για τον Κυπριακό λαό που πεινά εξ’ αιτίας των πράξεών τους και των ομοίων τους.

Το χειρότερο ξέρετε ποιο είναι; Όχι το ότι καταφέρατε να διασώσετε, με οποιονδήποτε τρόπο, τα λεφτά σας, αλλά το ότι δεν έχετε καν την ευθιξία να αποσυρθείτε μαζί με εκείνα.

Η μικροπρέπεια και η φθήνια σε όλο τους το μεγαλείο!

ΝΠ