Φρικιαστικό ατύχημα στα γυρίσματα του «Resident Evil» ακρωτηριάστηκε καλλονή κασκαντέρ (Video)

Στον ακρωτηριασμό του αριστερού της χεριού θα προχωρήσουν οι γιατροί της κασκαντέρ Olivia Jackson, μετά από φρικιαστικό ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου «Resident Evil» όπου ντούμπλαρε τη Μίλα Γιόβοβιτς.

Η 34χρονη Βρετανίδα, η οποία συμμετείχε και στην υπερπαραγωγή του Star Wars, γύριζε σκηνή καταδίωξης, στη Νότιο Αφρική, με μηχανή μεγάλου κυβισμού για το Resident Evil: The Final Chapter, όπου πρωταγωνιστεί η Ρωσο-Σέρβα ηθοποιός και αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν έπεσε πάνω σε ένα μεταλλικό βραχίονα φωτογραφικής μηχανής που δεν σηκώθηκε την κατάλληλη στιγμή.

Μετά το σοκαριστικό ατύχημα, η Jackson είχε τεθεί σε τεχνητό κώμα, καθώς είχε υποστεί μεταξύ άλλων βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διάτρηση πνεύμονα.

https://www.youtube.com/watch?v=t0Zvl7wNNRg

«Το αριστερό μου χέρι έχει παραλύσει και χρειάζεται να ακρωτηριαστεί. Οι ουλές στο πρόσωπό μου είναι τρομερές. Μακάρι να είχα το πρόσωπό μου. Είμαι όμως πραγματικά ευγνώμων που είμαι ζωντανή», εκμυστηρεύτηκε τρεις μήνες μετά το ατύχημά της η ίδια, η οποία είναι παντρεμένη με τον επίσης κασκαντέρ David Grant, ενώ έχει εμφανιστεί στο Mad Max: Fury Road, το Guardians of the Galaxy και το Avengers: Age of Ultron.

https://www.youtube.com/watch?v=v2049BqVk8s