ΦΡΙΚΗ! Τζιχαντιστές περιλούζουν με πετρέλαιο και βάζουν εκρηκτικά σε αιχμαλώτους… (Video)

Στο βίντεο να δένουν μαζί τα τρία θύματά τους και στη συνέχεια να τους λούζουν με πετρέλαιο. Η συνέχεια είναι ακόμα πιο φρικιαστική καθώς οι εκτελεστές τοποθετούν εκρηκτικά στα στήθη των τριών ανδρών και στη συνέχεια ετοιμάζουν τη συνδεσμολογία προκειμένου να τα πυροδοτήσουν.

Δράστες είναι τα μέλη μιας τρομοκρατικής ομάδας που σχετίζεται με το Ισλαμικό Κράτος και θύματα δύο μέλη της οργάνωσης Αλ Νούσρα που σχετίζεται με την Αλ Κάιντα

Δεν έχουν τέλος οι εικόνες φρίκης με τις οποίες διοχετεύουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι τζιχαντιστές. Τελευταίο κρούσμα ο αποκρουστικός τρόπος εκτέλεσης τριών ανδρών στη Συρία στους οποίους οι τζιχαντιστές τοποθέτησαν εκρηκτικά πριν τους τινάξουν στον αέρα.

Δράστες φαίνεται να είναι τα μέλη μιας τρομοκρατικής ομάδας που σχετίζεται με το Ισλαμικό Κράτος και θύματα δύο μέλη της οργάνωσης Αλ Νούσρα που σχετίζεται με την Αλ Κάιντα.

Τα μασκοφορεμένα μέλη της ταξιαρχίας των Μαρτύρων του Γιαρμούκ εμφανίζονται στο βίντεο να δένουν μαζί τα τρία θύματά τους και στη συνέχεια να τους λούζουν με πετρέλαιο. Η συνέχεια είναι ακόμα πιο φρικιαστική καθώς οι εκτελεστές τοποθετούν εκρηκτικά στα στήθη των τριών ανδρών και στη συνέχεια ετοιμάζουν τη συνδεσμολογία προκειμένου να τα πυροδοτήσουν.

Με τον τρόπο αυτο αρχικά εκτελούν τους δύο από τους αιχμαλώτους λίγο πριν εκτελέσουν με τον ίδιο τρόπο και τον τρίτο άνδρα ενώ στο βάθος φαίνονται καμμένα ανθρώπινα μέλη.