ΦΡΙΚΗ! Παιδόφιλος προπονητής με AIDS βίαζε επανειλημμένα 8χρονη αθλήτρια!

«Έκλαιγα και του ζητούσα να σταματήσει να με πληγώνει, αλλά εκείνος μου έλεγε πως αυτό που μου κάνει θα με χαλαρώσει»…

Ο κατηγορούμενος στη δίκη που έχει σοκάρει την Αυστραλία με τα αρχικά ΒΧΚ, ήταν προπονητής ποδοσφαίρου σε γυναικείες ομάδες του Σίδνευ. Προπονούσε γυναίκες αθλήτριες από μικρές ηλικίες μέχρι λίγο πάνω από την εφηβεία.   Ο ΒΧΚ, όμως έκρυβε δυο μυστικά. Ήταν φορέας του AIDS.

0

Το μεγάλο όμως ανομολόγητο και εντελώς διεστραμμένο μυστικό του ήταν πως του άρεσαν και τα μικρά, τα ανήλικα κορίτσια. Κάποια στιγμή μάλιστα οι γονείς μιας κοπέλας τον είχαν κατηγορήσει ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά στην κόρη τους, αλλά στο δικαστήριο δεν αποδείχτηκε κάτι, οπότε και ο ΒΧΚ συνέχισε να ασκεί την προπονητική.

Μέχρι που μια κοπέλα, αθλήτρια στην ομάδα του, 8 χρονών (τότε) πήγε με τους γονείς της για μια εξέταση αίματος, όπως γίνεται πολλές φορές. Οι γιατροί διαπίστωσαν κάτι περίεργο στις τιμές του αίματος και ζήτησαν να γίνουν επιπλέον εξετάσεις. Ύστερα από μέρες τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το μικρό κορίτσι είχε μολυνθεί από τον ιό HIV και ήταν φορέας του AIDS.   Αμέσως το έψαξαν και κίνησαν γη και ουρανό.

Η μικρούλα με τη βοήθεια παιδοψυχολόγου τους ανοίχτηκε και τους αποκάλυψε ότι ο προπονητής της στο ποδόσφαιρο συχνά την προσκαλούσε σπίτι του, και παρουσία της γυναίκας του (που βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο) τη βίαζε. Το κοριτσάκι είναι πλέον 15 χρονών.

«Έκλαιγα και του ζητούσα να σταματήσει να με πληγώνει, αλλά εκείνος μου έλεγε πως αυτό που μου κάνει θα με χαλαρώσει» είπε η μικρή στο δικαστήριο, το οποίο και τον καταδίκασε σε πολυετή ποινή φυλάκισης.   Η οικογένεια της κοπέλας στρέφεται νομικά και κατά της ομοσπονδίας γυναικείου ποδοσφαίρου της χώρας και ζητά μεγάλη αποζημίωση, με το σκεπτικό ότι ενώ είχαν προηγηθεί καταγγελίες για τον συγκεκριμένο προπονητή, η ομοσπονδία συνέχισε να τον διατηρεί ως προπονητή.