ΦΡΙΚΗ! Μητέρα έκαψε ζωντανά τα 3 παιδιά της και είχε τον άντρα της να ακούει στο τηλέφωνο… (Video)

Βρήκε την 35χρονη στον κήπο πάνω από το απανθρακωμένο πτώμα της κόρης της. «Δέκα λεπτά ουρλιαχτών και όλα τελείωσαν» της είπε απόλυτα ήρεμη.1

Ακόμα και τον μύθο της Μήδειας ξεπερνάνε όσα έκανε η 35χρονη Τιόρο Μπόου στην πόλη Λένικ στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα η 35χρονη όχι μόνο έβαλε φωτιά και έκαψε ζωντανά τα τρία παιδιά της ηλικίας έξι, τεσσάρων και δύο ετών αλλά ήταν τόσο διεστραμμένη ώστε τηλεφώνησε στον εν διαστάσει σύζυγό της τον οποίο υποχρέωσε να ακούσει τις κραυγές των τριών μικρών και αθώων παιδιών.

Ο Χέλμουτ Ούλιν, ο τραγικός πατέρας ήταν στη δουλειά του σε μια οικοδομή όταν χτύπησε το κινητό του τηλέφωνο την περασμένη Τετάρτη. «Άκουσε τα που ουρλίαζουν» άκουσε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τη σύζυγό του να του λέει χωρίς να μπορεία να συλλάβει το μέγεθος της οικογενειακής τραγωδίας.

3

«Κι εγώ ακούω τις κραυγές τους αλλά δεν θα κάνω τίποτα για να τα σώσω» είπε η άκαρδη μάνα και συμπλήρωσε: καλό θα ήταν να τρέξεις αλλά θα είναι πολύ αργά για να τα σώσεις, δεν θα επιζήσουν.

Η συνέχεια ακόμα πιο φρικιαστική καθώς πρώτη έφτασε στο σημείο η θεία των παιδιών που βρήκε την 35χρονη στον κήπο πάνω από το απανθρακωμένο πτώμα της κόρης της. «Δέκα λεπτά ουρλιαχτών και όλα τελείωσαν» της είπε απόλυτα ήρεμη.

Το ζευγάρι διαπληκτιζόταν συνεχώς για την κηδεμονία των παιδιών και η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η «Μήδεια» προέβη στην αποτρόπαια πράξη όταν έλαβε ένα έγγραφο από τον δικηγόρο του εν διαστάσει συζύγου της με το οποίο απαιτούσε να πάρει υπό την προστασία τα τρια παιδάκια.

Η μοναδική που επέζησε ήταν η 9χρονη κόρη της Μπόου από άλλο γάμο και αυτό επειδή βρισκόταν στο σχολείο την ώρα της τραγωδίας.