Φρίκη! 21χρονη Ουκρανή σκότωσε την κόρη της..! Νόμιζε ότι ο άντρας της την αγαπούσε περισσότερο!

Σε ένα φρικιαστικό και αποτρόπαιο ξέσπασμα ζήλιας, μια Ουκρανή μητέρα έκοψε τον λαιμό του ίδιου του νεογέννητου παιδιού της, επειδή πίστευε ότι ο άντρας της αγαπούσε περισσότερο το μωρό από εκείνη.

Η 21χρονη σκότωσε την μόλις τριών εβδομάδων κόρη της όταν ο σύζυγός της βγήκε από το διαμέρισμά τους στην πόλη Ρίβνε της Ουκρανίας, προκειμένου να πετάξει τα σκουπίδια. Ο 26χρονος έλειψε μόλις για λίγα λεπτά και όταν επέστρεψε είδε ότι τα χέρια της γυναίκας του ήταν γεμάτα αίματα. Αμέσως, έτρεξε στο υπνοδωμάτιο για να δει αν είναι καλά η νεογέννητη κόρη του, αλλά βρήκε το βρέφος ακίνητο, σε μια λίμνη αίματος. Σοκαρισμένος, ο 26χρονος ειδοποίησε τις αρχές.

«Βγήκε μόνο για λίγα λεπτά και εκείνη άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και έκοψε τον λαιμό του παιδιού», δήλωσε η Μαρία Μόμοτ, μητέρα του 26χρονου. «Εγώ και ο γιος μου αγαπούσαμε πάρα πολύ το παιδί. Το φροντίζαμε. Εκείνη ζήλευε. Πίστευε ότι ο άντρας της αγαπούσε το παιδί τους περισσότερο από εκείνη. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη στην οικογένειά μας», πρόσθεσε, σύμφωνα με την Daily Mail.

Οταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της τραγωδίας, η 21χρονη ρώτησε τον σύζυγό της «Γιατί κλαις;». Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε στον νεροχύτη, καλυμμένο με το αίμα του παιδιού. «Η μητέρα δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί το έκανε. Δεν μπορούσε καν να θυμηθεί τι έκανε όλη την ημέρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Αντον Κρουκ.

Τον περασμένο Νοέμβριο η 21χρονη παιδοκτόνος προσβλήθηκε από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα, φλεγμονή του εγκεφάλου, και πιστεύεται ότι αυτό επηρέασε την πνευματική υγεία της. Πρόσφατα υποβλήθηκε σε θεραπεία και πήρε εξιτήριο από ψυχιατρική κλινική στις 3 Μαρτίου, λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της, καθώς οι γιατροί έκριναν ότι είναι υγιής. Πλέον, αναμένεται να υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση.