Φρίκη! 15χρονη θύμα βιασμού ζήτησε βοήθεια από 2 περαστικούς και την ξαναβίασαν!

Το πιο άγριο πρόσωπο των συνανθρώπων του γνώρισε ένα ανήλικο κορίτσι στην Ινδία, οποία έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού και μάλιστα δύο φορές, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το περιστατικό ήρθε στη δημοσιότητα όταν ο πατέρας της 15χρονης έκανε καταγγελία στην αστυνομία, αναφέροντας πως η κόρη του είχε απαχθεί και βιαστεί από πέντε άνδρες.

Όπως αποκάλυψε η ίδια στους γονείς της τη Δευτέρα, στις 30 Ιουλίου ένας από τους υπόπτους, γνωστό της πρόσωπο, την απήγαγε και τη μετέφερε σε ένα απομονωμένο μέρος όπου κάλεσε δύο φίλους του.

«Το κορίτσι κατέθεσε πως οι τη βίασαν και την απείλησαν με όπλο για να μην αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν. Αργότερα έφτασαν στο σημείο κι άλλοι άνθρωποι και η 15χρονη ζήτησε από δύο άλλους άνδρες, που περνούσαν με το αυτοκίνητό τους, να την πάνε σπίτι της, αλλά τη βίασαν κι εκείνοι και την παράτησαν έξω από το χωριό» περιέγραψε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο πατέρας της τη βρήκε στις 31 Ιουλίου σε άσχημη κατάσταση. Αρχικά δεν είπε στους γονείς της τι είχε συμβεί αλλά εκείνοι επέμεναν και τελικά εξομολογήθηκε όσα φρικτά της είχαν συμβεί. Τότε οι γονείς πήγαν στο αστυνομικό τμήμα κι έκαναν καταγγελία.

Οι πέντε αντιμετωπίζουν κατηγορίες για απαγωγή, απειλή κατά της ζωής και βιασμό ανηλίκου, ωστόσο παραμένουν άφαντοι και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.