Φρίκη! Μητέρα κλωτσά το μωρό της για να σταματήσει να κλαίει..! (Video 18+)

Εικόνες- σοκ με την απίστευτη αγριότητα μιας μητέρας προς το μωρό της καταγράφηκαν σε βίντεο στην Κίνα. Η γυναίκα φαίνεται να κλωτσά περισσότερες από μία φορές το μωρό της, το οποίο είναι πεσμένο στα σκαλιά και σπαράζει στο κλάμα.

Το βίντεο καταγράφηκε στην επαρχία Guangdong της νοτιοανατολικής Κίνας και δείχνει τη γυναίκα να φωνάζει στο κοριτσάκι που κλαίει, ενώ το κλωτσά. Το κατέγραψε κάποιος που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο, στις 24 Φεβρουαρίου, και στη συνέχεια το ανέβασε στα social media.

Μετά την κυκλοφορία του, η τοπική αστυνομία αναζήτησε και βρήκε την 27χρονη μητέρα που κλωτσά το κοριτσάκι με ασύλληπτη αναισθησία και της φωνάζει «Ακόμα κλαις;!»

Σύμφωνα με τη Daily Mail, της έγινε… επίπληξη (!) ενώ το βρέφος δεν έχει υποστεί κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Η μητέρα φέρεται να είπε στην αστυνομία πως είναι πολύ στρεσαρισμένη το τελευταίο διάστημα και δυσκολευόταν να ελέγξει τα συναισθήματά της. Όταν το μωρό δεν σταμάτησε το κλάμα έχασε τον έλεγχό της, είπε, αλλά αργότερα μετάνιωσε για την πράξη της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μωρό εξετάστηκε από γιατρούς και είναι καλά και η φροντίδα του έχει ανατεθεί στους παππούδες του.

Check Also

Βρετανία: Η Λιζ Τρας «έβαλε χέρι» στον βασιλιά Κάρολο – Του απαγόρευσε να πάει…

Ο βασιλιάς Κάρολος ακύρωσε τα σχέδιά του να συμμετάσχει σε μια μεγάλη σύνοδο κορυφής για …

Βραζιλία: Έκπληξη από τα υψηλά ποσοστά του Μπολσονάρου απέναντι στον Λούλα – Αναμένεται τεταμένος β’ γύρος

Ο κεντροαριστερός πρώην πρόεδρος Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα επιβλήθηκε μεν, αλλά με πολύ πιο …