Φρίκη! Με βίαζαν μέλη της οικογένειας μου, μετά με πούλησαν για σκλάβα του σεξ (Video)

Η Jessa Dillow Crisp είναι πλέον 29χρονών, κατέχει πτυχίο κλινικής συμβούλου και ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της. Φαίνεται μια σχεδόν τυπική περίπτωση 29χρονης όμως η πραγματικότητα είναι πολλή διαφορετική.

Η Jessa Dillow Crisp έζησε τον απόλυτο εφιάλτη για 12 συνεχόμενα χρόνια, από όταν ήταν δέκα χρονών. Μέλη της οικογένειας της ήταν οι αρχικοί υπαίτιοι για τα δεινά της, αφού ξεκίνησαν να τη βιάζουν όταν ήταν μόλις 10 χρονών. Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί αφού στη συνέχεια δε δίστασαν να την βάλουν να φωτογραφηθεί σε άσεμνες πόζες και να της πουλήσουν ως υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο εφιάλτης της είχε μόλις αρχίσει. Η «οικογένεια» της, βλέποντας πως θα μπορούσε να βγάλει λεφτά από αυτή, ξεκίνησε να την πουλάει σε οίκους ανοχής, όπου εκατοντάδες άνδρες και γυναίκες ασελγούσαν πάνω της.

Στη συνέντευξη της στο Global Citizen αποκάλυψε πως τη μετέφεραν σε διάφορους οίκους ανοχής σε όλη την επικράτεια του Καναδά, ακόμα και σε μερικούς που βρίσκονται στις ΗΠΑ. Τόνισε μάλιστα πως κάποιοι από τους αγοραστές της ήταν αστυνομικοί, οι οποίοι την κρατούσαν δέσμια βιάζοντας τη και απειλώντας τη με φυλάκιση αν τολμούσε να σκεφτεί να αποδράσει.

Τελικά βρήκε το κουράγιο να αποδράσει το 2010, μετά από μια τυχαία γνωριμία με μια άλλη επιζήσασα αντίστοιχης τραγωδίας.

Η ίδια δηλώνει πως αρνείται να μείνει δέσμια του παρελθόντος της και κάνει ό,τι μπορεί για να «χτίσει» το μέλλον της όσο καλύτερα μπορεί.