Φρίκη! «Εξορκιστές» έκαψαν ζωντανή μια 25χρονη !

Τραγικό θάνατο βρήκε στη Νικαράγουα μια 25χρονη, την οποία έγδυσαν και έριξαν στην πυρά για να την απελευθερώσουν απ’ τους «δαίμονές» της και στη συνέχεια την πέταξαν σε μια ρεματιά.

Η Βίλμα Τρουχίλο Γκαρθία υπέστη εγκαύματα στο 80% του σώματός της, ανακοίνωσαν οι αρχές. Η αστυνομία συνέλαβε τους δράστες: τον ευαγγελιστή πάστορα Χουάν Γκρεγκόριο Ρότσα Ρομέρο και τέσσερα ακόμη άτομα.

Ο Ρότσα Ρομέρο αρνήθηκε την ανάμειξή του στο αποτρόπαιο έγκλημα, υποστηρίζοντας σε δηλώσεις του στην τοπική εφημερίδα La Prensa ότι η γυναίκα έπεσε μόνη της στην πυρά, χωρίς να την σπρώξει κάποιος και ένας «δαίμονας» βγήκε απ’ το σώμα της.

Ο σύζυγος του θύματος, Ρεϊνάλντο Περάλτα Ροντρίγκεζ είπε ότι μέλη της ευαγγελικής εκκλησίας «Οι Συνελεύσεις του Θεού» οδήγησαν την περασμένη εβδομάδα τη γυναίκα του, μητέρα δύο παιδιών, μέσα σ’ ένα ναό πιστεύοντας ότι ήταν δαιμονισμένη, μετά την φερόμενη απόπειρά της να επιτεθεί σε ανθρώπους με μια μασέτα.

«Αυτό που μας έκαναν είναι ασυγχώρητο. Σκότωσαν τη γυναίκα μου, τη μάνα των δύο μικρών μου», δήλωσε συντετριμένος… «Τι να πω τώρα στα παιδιά;»

Η οικογένεια ζούσε στη Ροζίτα, μια φτωχή κωμόπολη μεταλλωρύχων περίπου 480 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πρωτεύουσας Μανάγκουα.

«Οι Συνελεύσεις του Θεού», η ευαγγελική εκκλησία στην οποία λέγεται ότι ανήκε ο Ρότσα, διαψεύδουν με ανακοίνωσή τους ότι ο πάστορας ήταν ένα απ’ τα ηγετικά στελέχη τους.