Φρίκη! Γιαγιά έβαλε την εγγονή της να τρέχει μέχρι…. θανάτου! (Photos – Video)

Μάρτυρες τόνισαν ότι η μικρή Savannah Hardin κατέρρευσε και έκανε συνεχώς εμετό έξω από το σπίτι της, αφού όλο το απόγευμα έτρεχε μεταφέροντας ξύλα…

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε μια γυναίκα από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ, η οποία ανάγκασε την 9χρονη εγγονή της να τρέχει μέχρι θανάτου, επειδή το κοριτσάκι έκανε το «ατόπημα» να πάρει καραμέλες από έναν συμμαθητή 1χωρίς να τις πληρώσει και επειδή είχε πει ψέματα για το αν τις έφαγε.

Η Joyce Hardin Garrard καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή και μετά την ανακοίνωση της ποινής της είπε πως αν μπορούσε να αλλάξει κάτι, θα ήταν να είχε την εγγονή της ζωντανή μαζί της.

Μάρτυρες τόνισαν ότι η μικρή Savannah Hardin κατέρρευσε και έκανε συνεχώς εμετό έξω από το σπίτι της, το 2012, αφότου είχε περάσει όλο το απόγευμα τρέχοντας και μεταφέροντας ξύλα. Μερικές μέρες αργότερα, η μικρούλα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όταν οι γιατροί την αποσυνέδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη.

Ένας γείτονας κατέθεσε πως έβλεπε το κοριτσάκι να τρέχει και να κουβαλά ξύλα για το τζάκι για περισσότερο από δύο ώρες! «Η Joyce και η Savannah ήταν στην αυλή και η Joyce έλεγε στη Savannah να συνεχίσει να τρέχει. Της έλεγε ‘τρέχα, τρέχα, δεν σου είπα να σταματήσεις’», 2περιέγραψε ο Chad Jacobs.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο σχολικό λεωφορείο έδειχνε την Garrard να μιλά με την οδηγό σχετικά με τη Savannah, η οποία είχε πάρει καραμέλες από έναν συμμαθητή της που τις πουλούσε, χωρίς να πληρώσει. «Θα τρέχει μέχρι εγώ να της πω να σταματήσει», φέρεται να είπε η γιαγιά. Σύμφωνα με την Daily Mail, το κορίτσι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και δεν έπρεπε να τρώει καραμέλες ή τροφές με καφεΐνη.

Από τη πλευρά της η Garrard αρνήθηκε ότι είχε σκοπό να βλάψει την εγγονή της, λέγοντας στους αστυνομικούς πως το κορίτσι ήθελε να τρέχει και να πετύχει καλύτερους χρόνους επειδή είχε τερματίσει δεύτερη στους αγώνες στο σχολείο της.
Κατηγορίες για ανθρωποκτονία αντιμετωπίζει και η θετή μητέρα του κοριτσιού, Jessica Mae Hardin, καθώς ήταν μάρτυρας της σκληρής τιμωρίας και δεν παρενέβη για να σταματήσει τη σκληρή τιμωρία.

3