Φρίκη: Ανάγκασε κοπέλα να έχει σεξουαλικές επαφές με σκύλο και τις δημοσιοποίησε!

Η γυναίκα ομολόγησε στην αστυνομία πως συμφώνησε να την βιντεοσκοπήσει ο Jennings πιστεύοντας πως θα ήταν για τη δική του προσωπική χρήση και πως δεν θα κυκλοφορούσε τις εικόνες στο διαδίκτυο.

Ο Rhys Jennings από τη Βρετανία περνούσε το χρόνο του με αναζητήσεις σε εξειδικευμένες ιστοσελίδες ομολογώντας στην αστυνομία πως ενδιαφέρεται για εικόνες ανθρώπων που κάνουν σεξ με ζώα.

Ο 27χρονος, που συνελήφθη, έδειξε τις εικόνες που είχε βρει σε μια γυναίκα με μαθησιακές δυσκολίες και της πρότεινε να συμμετάσχουν κι εκείνοι σε τέτοια σεξουαλική δραστηριότητα.

Συνεχίζοντας τις αναζητήσεις του online, όπως γράφει η Mirror, βρήκε κάποιον που θα διέθετε έναν σκύλο για τη δραστηριότητα αυτή και κανόνισε να συναντηθούν.

Στη συνέχεια ο Jennings βιντεοσκόπησε το σκύλο με τη γυναίκα, έβαλε πίξελ στο πρόσωπό της και κυκλοφόρησε τις εικόνες στο διαδίκτυο.

Όταν η αστυνομία κατέσχεσε τον υπολογιστή του πέρσι, βρήκε μεγάλο αριθμό φωτογραφιών παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και κτηνοβασίας.

Τον Ιούνιο ο 27χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών και εννέα μηνών αφότου ομολόγησε την κατοχή υλικού πορνογραφίας και σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Δήλωσε επίσης ένοχος για συνέργεια σε σεξουαλικές πράξης γυναίκας με ζώο.

Η γυναίκα χαρακτηρίστηκε ως «θύμα» και δήλωσε χθες ένοχη στο δικαστήριο του Cardiff στην κατηγορία για απόπειρα σεξουαλικής επαφής με ζώο. Αποδεχόμενο το δικαστήριο την ομολογία του 27χρονου πως εκείνος την ανάγκασε να προβεί στις πράξεις αυτές, η ποινή της ήταν η επιβολή κοινωνικής εργασίας υπό εποπτεία.

«Ήσουν το θύμα και θα ήταν άδικο να τιμωρήσουμε περαιτέρω ένα θύμα», της είπε ο δικαστής. «Ο δράστης κατηύθυνε τη σεξουαλική δραστηριότητα για τη δική του ικανοποίηση και είναι προφανές πως εσύ θα έκανες τα πάντα για να τον ευχαριστήσεις. Μέρος της τιμωρίας σου είναι πως οι εικόνες σου αυτές θα ανήκουν στο πορνογραφικό υλικό που θα κυκλοφορεί στον κόσμο για πάντα.

Check Also

Αυστραλία: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο αεροδρόμιο της Καμπέρας… συνελήφθη (Video)

Το αεροδρόμιο της Καμπέρας, της πρωτεύουσας της Αυστραλίας, εκκενώθηκε και ένας άνδρας συνελήφθη αφού πυροβολισμοί …

Ζελένσκι: Ούτε στον Ψυχρό Πόλεμο δεν υπήρχε η αυξημένη πυρηνική απειλή που επιβάλει τώρα η Ρωσία

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε το βράδυ του Σαββάτου τη Δύση να επιβάλει κυρώσεις …