Φρίκη! Άγριος ξυλοδαρμός ”χρυσής” αθλήτριας του ράγκμπι από το σύντροφό της (Σκληρό Video)

Σοκάρει το βίντεο, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με την κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του συζύγου της η αθλήτρια του ράγκπμι Ντέμπι Καορέ από την Παπούα Νέα Γουϊνέα.

Στο βίντεο φαίνεται ο σύντροφος της Καορέ αρχικά να της ρίχνει κουτουλιές με το κεφάλι και στη συνέχεια να την χτυπάει με ένα σίδερο ρούχων.

Ο δράστης είναι αξιωματικός στον στρατό και η Καορέ έχει αποκτήσει μαζί του ένα παιδί δύο μηνών.

«Με έκαψε με σίδερο και με χτύπησε μπροστά στο παιδί μας. Είμαι θύμα του Μούρι Όα. Το ανακοινώνω γιατί πλέον ξεπέρασε τα όρια. Ελπίζω ότι δεν θα υπάρχει άλλο θύμα μετά από μένα» έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook.

Η υπόθεση προκάλεσε την αντίδραση μέχρι και του πρωθυπουργού της χώρας ο οποίος… κάλεσε τους άνδρες να μην χτυπάνε τις συζύγους τους.

Η 30χρονη Ντέμπι Καορέ είναι τοπ αθλητής στην χώρα της και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο για την Παπούα Νέα Γουινέα στην πυγμαχία στους αγώνες του Ειρηνικού Ωκεανού το 2015.

Πρόσφατα άλλαξε άθλημα, επιλέγοντας το ράγκμπι.

Χθες, Δευτέρα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε σύλληψη και άσκησε κατηγορίες στον 33χρονο Οα για σοβαρές σωματικές βλάβες

Η βίαιη επίθεση άφησε στην Kaore με επτά ράμματα και σοβαρά εγκαύματα στην αριστερή πλευρά του μηρού, του πηγουνιού, του στήθους και του στομάχου της.