Φονικό Στροβόλου: Στοχοποιήθηκε ο ανήλικος γιος, δήλωσε ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος της οικογένειας των δολοφονηθέντων στο Στρόβολο, Γιώργος Παπαϊωάννου, μιλώντας σήμερα στο τρίτο πρόγραμμα του ραδιοφώνου του ΡΙΚ, δήλωσε ότι ο ανήλικος γιος  είναι αμέτοχος στο εγκληματικό συμβάν,  τονίζοντας ότι αυτό προκύπτει με βάση το τί έχει παρουσιάσει χθες στο δικαστήριο η Αστυνομία.

Ο κ.  Παπαϊωάννου, τόνισε ότι ουδέποτε επιστήθηκε η προσοχή στον ανήλικο ώστε να θεωρηθεί ύποπτος. Δυστυχώς, είπε, ο ανήλικος γιος είχε στοχοποιηθεί. Αποκάλυψε μάλιστα πως είχε άτομα που έγραφαν του ανήλικου, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης «παραδέξου να τελειώνουμε». «Για να καταλάβετε τι κακό του έχει γίνει».

Σημείωσε ότι σήμερα θα υπάρξουν άλλες ανακριτικές ενέργειες που αφορούν τη διερεύνηση της υπόθεσης με άλλους υπόπτους.

Επισήμανε πως έγινε πολύ κακό στον ανήλικο και αυτό που προέχει πρόσθεσε, είναι με την επανένταξή του στο σχολικό και αθλητικό περιβάλλον να τον περιβάλουν όλοι με αγάπη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας αποκάλυψε ότι η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται με βάση πληροφορία που δόθηκε στην αστυνομία και οδήγησε στη σύλληψη του 33χρονου.

Εάν δεν υπήρχε η συγκεκριμένη πληροφορία συνέχισε, ο 15χρονος θα ήταν ακόμη στοχοποιημένος.

Ο κ. Παπαϊωάννου εξέφρασε δυσαρέσκεια επειδή όπως είπε, δεν καταγράφηκε πουθενά ότι η συνεργασία του ανήλικου ήταν απόλυτη.

Από την πρώτη στιγμή, ο ανήλικος είχε δώσει τη συγκατάθεσή του σε ότιδήποτε του ζητήθηκε, όπως δακτυλικά αποτυπώματα, προσωπικά δεδομένα, ιατροδικαστική εξέταση και εξέταση από ψυχίατρο.

Ο δικηγόρος,  τόνισε ότι σε αυτό το στάδιο δεν μπορεί να πει ότι θεωρείται εξυχνιασθείσα η υπόθεση.