Φονικό Στροβόλου: “Ισως χρειαστεί να σκοτώσουμε” τους είπε ο 33χρονος

Σχεδίαζαν να μπουν στο σπίτι, να ακινητοποιήσουν τα θύματα και να κλέψουν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο ο 33χρονος γνώριζε ότι υπήρχε στο σπίτι

Το θρίλερ με το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε στο Στρόβολο στις 19 Απριλίου, με θύματα τους Γιώργο και Ντίνα Χατζηγεωργίου, άρχισε σιγά –  σιγά να ξεδιαλύνεται.

Μετά την πολύωρη ανάκριση της 22χρονης συμβίας του πρώτου συλληφθέντα, του 33χρονου Λ.Τ. η οποία άρχισε να δίνει κάποιες πληροφορίες η Αστυνομία οδήγησε σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου 22χρονο ύποπτο για το διπλό φονικό.

Ο 22χρονος  παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και μετά τα όσα ανέφερε στη κατάθεση του το δικαστήριο διέταξε την 8ήμερη κράτησή του.

Ο 22χρονος  φέρεται να είπε στην Αστυνομία πως ήταν ο άνθρωπος με την κουκούλα. Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του 22χρονου παραλήφθηκε ένα ζευγάρι παπούτσια, που, όπως είπε στους ανακριτές, νομίζει πως είναι αυτά που φορούσε όταν μπήκε στο σπίτι των θυμάτων.

Η συμβία του 33χρονου είχε αναφέρει στην Αστυνομία ότι στις 18 Απριλίου η ιδία, ο συμβίος της, ο ετεροθαλής αδελφός του και ο ύποπτος συναντήθηκαν, και κατά τη συνάντηση ο συμβίος της τους είπε ότι ο ίδιος ο 33χρονος και ο 22χρονος θα πήγαιναν να κλέψουν ένα χρηματοκιβώτιο.

Ο 33χρονος ζήτησε από την ίδια και τον ετεροθαλή αδελφό του να μείνουν σπίτι και να αναμένουν ειδοποίησή του ώστε να μεταβούν στο χώρο και να συμβάλουν στη μεταφορά του χρηματοκιβωτίου που σχεδίαζαν να κλέψουν.

Η 22χρονη ανέφερε στους ανακριτές ότι ο συμβίος της, τους είχε πει πως εάν χρειαζόταν θα σκότωνε και πήρε μαζί του το ρόπαλο και το σπαθί. Είπε ακόμα πως έδωσε σάλι δικό της τύπου Μπομπ Μάρλεϊ στον 22χρονο.

Ο κ. Κουμέττου είπε πως το όχημα του 22χρονου σφραγίστηκε και θα ερευνηθεί. Ανέφερε επίσης ότι αναζητείται το πορτοφόλι του Χατζηγεωργίου.