Φονικό Στροβόλου: Αιφνίδια επίθεση με πρωτοφανή αγριότητα

Πρωτοφανή για τα Κυπριακά δεδομένα είναι η υπόθεση που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές της Αστυνομίας. Ο 60χρονος καθηγητής της Αγγλικής Σχολής Γιώργος Χατζηγεωργίου  και η 59χρονη σύζυγός του Ντίνα Σεργίου βρέθηκαν με πολλαπλές μαχαιριές μέσα σε λίμνη αίματος νεκροί στο υπνοδωμάτιό τους.

Όπως έχει καταδείξει η νεκροτομή ο άτυχος άνδρας δέχθηκε 20 – 25 μαχαιριές, και ο θάνατος του προήλθε “λόγω αιμορραγικού σοκ από θλαστικές στρώσεις πνευμόνων και καρδίας με τέμνον και νύσσον όργανο”.

Η γυναίκα δέχθηκε 9-10 μαχαιριές και ο θάνατος της προήλθε “λόγω αιμορραγικού σοκ από θλαστική διατομή καρωτίδας και σφαγίτιδας φλέβας με τέμνον και νύσσον όργανο”.

Η κ. Αντωνίου είπε ότι και οι δύο φέρουν από ένα μόνο αμυντικό τραύμα στο δεξί τους χέρι, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα θύματα, που φαίνεται να κοιμόντουσαν εκείνη τη στιγμή, αιφνιδιάστηκαν από τη φονική επίθεση που δέχθηκαν και δεν είχαν αρκετό χρόνο για να αντιδράσουν.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών τέθηκε από την πρώτη στιγμή και το υλικό που κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, με την Αστυνομία να θεωρεί δεδομένο το ότι διερευνάται φόνος εκ προ μελέτης.

Πηγές αναφέρουν ότι  βρέθηκαν ίχνη που δείχνουν κινήσεις εντός του σπιτιού οι οποίες οδηγούν στο σενάριο το στυγερό έγκλημα να διαπράχθηκε κάποιες ώρες πριν.

Σήμερα αναμένεται αν δώσει γραπτή κατάθεση στις αρχές ο 15χρονος γιος του θύματος.