Φονικό στο Γέρι – Ενώπιον του Δικαστηρίου ο 58χρονος

Φονικό στο Γέρι – Ενώπιον του Δικαστηρίου ο 58χρονος

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, ο 58χρονος καθ΄ ομολογίαν δράστης, εναντίον του οποίου διερευνάται υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και απόπειρας φόνου.

Εναντίον του 58χρονου αυτή τη στιγμή διερευνόνται από την Αστυνομία αδικήματα φόνου εκ προμελέτης και απόπειρας φόνου.

Σήμερα, στις 11:30 το πρωί, αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άτυχου 29χρονου από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Ο 58χρονος είχε τσακωθεί με το θύμα και τον πατέρα του ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, για το πάρκιγκ…

Ο 58χρονος είχε ομολογήσει στους αστυνομικούς και παραδέχθηκε και γραπτώς στην κατάθεση του την διάπραξη του φόνου στα γραφεία του ΤΑΕ Λευκωσίας όπου οδηγήθηκε.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Φόνος εκ προμελέτης διαπράχθηκε γύρω στις 9 σήμερα το πρωί στην επαρχία Λευκωσίας, με θύμα 29χρονο ενώ σοβαρά τραυματίστηκε 52χρονος.

Συγκεκριμένα, 58χρονος κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον 29χρονου ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο δράστης φέρεται επίσης να πυροβόλησε εναντίον 52χρονου που βρισκόταν στη σκηνή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία εντόπισαν τον δράστη, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει αλλά ανακόπηκε και συνελήφθη.

Αυτοψία στη σκηνή διενεργήθηκε από τους Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ενώ η νενομισμένη νεκροτομή θα διενεργηθεί γύρω στις 11.30 αύριο το πρωί στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.