Φονικό στη παλιά Λευκωσία: Εντατικές έρευνες – Εθνικότητα των θυμάτων

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας  για το φονικό στην Παλιά Λευκωσία,  όπου δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν νεκρά  με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι νεκροί είναι, ανδρας, 64 ετών, από τη Ρουμανία και γυναίκα, 46 ετών, από το Βιετνάμ, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί σε διαμέρισμα στην παλιά Λευκωσία, χθες αργά το απόγευμα.

Η Αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις έρευνες ώστε να απαντηθούν αναγκαία ερωτήματα για τα δύο πτώματα που εντοπίστηκαν στη σκηνή.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, πληροφορία για φωνές σε διαμέρισμα, οδήγησε την Αστυνομία στον εντοπισμό δύο πτωμάτων, μιας 46χρονης γυναίκας και ενός 64χρονου άνδρα και οι δύο αλλοδαποί.

Μέλη της Δύναμης έσπευσαν στο σημείο, παραβιάζοντας την πόρτα που ήταν κλειστή για να εντοπίσουν λίγο αργότερα τη σορό της 46χρονης γυναίκας, ασιατικής καταγωγής, ενώ δίπλα της υπήρχε μια ανθοδέσμη. Σε άλλο δωμάτιο του διαμερίσματος βρέθηκε νεκρός ένας άντρας, 64 ετών Ευρωπαίος πολίτης.

Από το διαμέρισμα, ένοικος του οποίου ήταν η 46χρονη, παραλήφθηκαν κάποια τεκμήρια ενώ αναμένονται πολλές εξετάσεις για να διαφανεί πώς έγινε το έγκλημα.

Ο 64χρονος διέμενε επίσης στη Λευκωσία και γίνονται οι εξετάσεις για να διαφανεί ποια η σχέση των δύο προσώπων.