Φονικό Ρηγαίνης: Καταζητείται 27χρονος από τη Συρία (PHOTO)

Η Αστυνομία καταζητεί τον MOHAMAD ALSHALAL, 27 χρόνων από τη Συρία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη Λευκωσία.

Yπενθυμίζεται ότι φόνος εκ προμελέτης διαπράχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην οδό Ρηγαίνης στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία ότι στη συγκεκριμένη οδό υπήρχε αναίσθητο πρόσωπο το οποίο έφερε τραύμα στο θώρακα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις ενώ αυτοψία διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για τον 24χρονο Ahmed Bin Talib από το Πακιστάν.

Σύμφωνα με τον κ. Χαραλάμπους ο οποίος εξέδωσε και το πιστοποιητικό θανάτου του άτυχου 24χρονου, ο θάνατός του οφείλεται σε τραύμα στο θώρακα από τέμνον και νύσσον όργανο.

Για την υπόθεση συνελήφθη και ανακρίνεται 22χρονος αλλοδαπός.

 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλ. 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.