Φλαμπουράρης: Κάνω έκκληση στους συντρόφους μου να συνέλθουν

Μιλώντας στη πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ και στον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά, ο  υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης τόνισε ότι του φαίνεται αδιανόητο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Μάλιστα το χαρακτήρισε “unfair” – άδικο.

“Θεωρώ ότι είναι ένα λάθος που ελπίζω και πιστεύω ότι στην πορεία θα διορθωθεί. Με πίκρανε και τον Πρωθυπουργό ακόμα περισσότερο, γιατί αυτοί είναι σύντροφοί μου. Τους κάνω έκκληση την τελευταία στιγμή να συνέλθουν. Η αριστερά είναι στην κυβέρνηση και όχι στην αντιπολίτευση” σχολίασε.

Ο Γιώργος Αυτιάς  ρώτησε τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου “Τι θα γίνει με την Ζωή Κωνσταντοπούλου”  και εκείνος απάντησε:

“H Ζωή είναι Πρόεδρος της Βουλής, άρα πρέπει να έχει μια σχετική αυτονομία από το κόμμα. Δηλαδή ουσιαστικά πρέπει να πρόεδρος όλων των βουλευτών. Αυτό είναι ένα κρίσιμο θέμα στο οποίο πρέπει να ανταποκριθεί. Πιστεύω ότι κάποιες δυσλειτουργίες, οι οποίες δημιουργούνται με το πως ασκεί τα καθηκοντα της η πρόεδρος της βουλής, θα διορθωθούν”.

“Θα προσπαθήσει η ίδια η Ζωή, γιατί έχει και την εξυπνάδα και την ετοιμότητα να τα δει και να τα ανεθεωρήσει” σήμειωσε.