Φιλοξενία ξένων ποδοσφαιρικών παραγόντων στην Πάφο

Συνεχίζεται η προώθηση του τουριστικού προϊόντος από τους επαγγελματίες του τουρισμού – ξενοδόχους, φορείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση και ΚΟΤ – παρ’ ότι ήδη οδεύουμε στην καλοκαιρινή περίοδο, σύμφωνα με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου.

Στα πλαίσια φιλοξενίας τουριστικών παραγόντων και πρακτόρων στην Επαρχία Πάφου, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, σε συνεργασία με τον ΚΟΤ, παρείχε αυτή την εβδομάδα φιλοξενία σε παράγοντες από πέντε ποδοσφαιρικές ομάδες της Ολλανδίας και 25 τουριστικούς πράκτορες από την Πολωνία.

Συγκεκριμένα, προστίθεται στην ανακοίνωση, οι Ολλανδοί αθλητικοί παράγοντες που εκπροσωπούν πέντε ομάδες πρώτης κατηγορίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις και την ξενοδοχειακή υποδομή της πόλης, καθώς και την Πάφο ως τουριστικό προορισμό γενικότερα.

Ικανοποιημένοι από την υποδομή και κατενθουσιασμένοι από τον προορισμό και τη φιλοξενία, οι Ολλανδοί παράγοντες διαβεβαίωσαν για τις προσπάθειες τους για συμπερίληψη της Πάφου σε προγράμματα προπονήσεων/προετοιμασιών για τις επόμενες χρονιές.

Σε μία άλλη προσπάθεια προώθησης της επαρχίας μέσω των προγραμμάτων του διοργανωτή ταξιδιών από την Πολωνία Rainbow Travel, η Εταιρεία παρείχε δείπνο και κυπριακή βραδιά σε 25 τουριστικούς πράκτορες, που είχαν την ευκαιρία, τόσο μέσα από την παρουσίαση που τους έγινε με οπτικοακουστικά μέσα, αλλά και μέσα από την ημερήσια εκδρομή, να γνωρίσουν λίγες από τις ομορφιές και τα σημεία ενδιαφέροντος της Πάφου, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Οι τουριστικοί πράκτορες δήλωσαν πολύ ικανοποιημένοι με τον προορισμό και την όλη φιλοξενία και διαβεβαίωσαν για την ενίσχυση των προσπαθειών προώθησης ολόκληρης της επαρχίας Πάφου, καταλήγει η ανακοίνωση.