Φιλανθρωπικό έργο απο τον Νίκο Αναστασιάδη στην Πάφο

Το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μονής Πάφου ενίσχυσε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης στο πλαίσιο της περιοδείας του στην περιοχή προσφέροντας επιταγή ύψους 5 χιλιάδων ευρώ.

Την ίδια στιγμή, ενίσχυσε οικονομικά με  1.800 ευρώ καθώς και με τρόφιμα το κοινωνικό δημοτικό παντοπωλείο της πόλης και με 1.800 ευρώ το κέντρο παρέμβασης για άτομα με αυτισμό.

“Επισκεφτήκαμε πρώτα τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου και έχουμε επιδώσει μια επιταγή που προέρχεται από τις περικοπές της προεκλογικής μας εκστρατείας, αλλά και το δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο της Πάφου με επικεφαλής το Δήμαρχο Σάββα Βέργα και έχουμε παραδώσει μια ποσότητα τροφίμων αλλά και μια επιταγή 1.800 περίπου ευρώ τα οποία έχουν κατορθώσει να μαζέψουν μέσα από δραστηριότητες οι εθελοντές που εργάζονται για την υποψηφιότητά μου” δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης, ο οποίος συνοδεύονταν  από τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, το βουλευτή του κόμματος στην Πάφο Κωστάκη Κωνσταντίνου και στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος αφού συνεχάρη τον Μητροπολίτη Πάφου και το Δήμαρχο για τις ενέργειες τους επισήμανε την ανάγκη ενίσχυσης του εθελοντισμού και του κοινωνικού ρόλου του κράτους.

Ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος και ο Δήμαρχος ευχαρίστησαν τον κ. Αναστασιάδη για την οικονομική ενίσχυση που προσέφερε  τόσο στην ιερά Μητρόπολη, όσο και στο δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης.