Φιλανθρωπική παράσταση “Η πεντάμορφη και το τέρας”

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas με το Waves Dance Studio, στο πλαίσιο της καμπάνιας του «Παιδιά βοηθούν παιδιά», παρουσιάζει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, στις 17:00, στο Θέατρον – Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος” τη φιλανθρωπική παράσταση μπαλέτου σε δύο πράξεις  «Η πεντάμορφη και το Τέρας».

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα και την παρουσία της ΑΒΥ Πριγκίπισσας Αικατερίνης της Σερβίας. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της εκδήλωσης έχει η σχολή χορού Waves Dance Studio και η χορογράφος Olivia Pickford.

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για την ενίσχυση του ορφανοτροφείου «Αγία Άννα» και του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο».

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας», έγινε το πιο διάσημο παραμύθι μεταφέροντας το μήνυμα της αληθινής αγάπης μέσα από την πένα της Gabrielle- Suzanne Barbarot de Baeumont τον 18ο αιώνα, ενώ αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργίας έως τις μέρες μας. Πρόγονος του παραμυθιού θεωρείται ο αρχαίος ελληνικός μύθος «Έρως και Ψυχή» ενώ παραλλαγές του συναντάμε στα λαϊκά παραμύθια όλης της Ευρώπης.

Με αφορμή το υπέροχο αυτό έργο, μύθους και θρύλους από όλον τον κόσμο, ένα μαγευτικό παραμύθι γεμάτο δράση, χιούμορ και συγκίνηση θα ζωντανέψει στη σκηνή για θεατές κάθε ηλικίας.

Τιμές εισιτηρίων από 15 ευρώ