Φεύγει, με 450,000 ευρώ, ο Πανίκος;

Πρόταση για “βελούδινο διαζύγιο” Αναστασιάδη – Δημητριάδη…. 

Με μεσολαβητή και από τις δύο πλευρές έχει γίνει πρόταση στον διοικητή της κεντρικής τράπεζας, Πανίκο Δημητριάδη να πάρει τους μισθούς οι οποίοι του αναλογούν μέχρι τον Απρίλιο του 2017 και να αποχωρήσει…. παίρνοντας το ποσό των 450,000 ευρώ….

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο Π. Δημητριάδης είπε :“Προσπαθούμε με κάθε τρόπο να οδηγήσουμε τη κατάσταση σε εκτόνωση, για το καλό της Κύπρου”…..

Στα λόγια, πολύ καλά τα λέει…. Στη πράξη όμως, εντελώς το αντίθετο γίνεται….. Δημιουργεί συνεχώς προβλήματα ακόμα και με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της κεντρικής τράπεζας. Μέχρι και τις συνεδριάσεις προσπαθεί με κάθε τρόπο να τις αναβάλει. Μόνο χθες κατόπιν δημοσιοποήσης του θέματος από τα μέλη τους δς έγινε πολύωρη σύσκεψητου διοκητικού συμβουλίου της κεντρικής τράπεζας…

Ο “άνθρωπος”, Πανίκος Δημητριάδης, φόρτωσε με 10 δις τη Λαική τράπεζα για να πάει πάρα πέρα το θέμα μέχρι να τελειώσουν οι προεδρικές εκλογές !!! Φυσικά όλα αυτά γίνονταν με εντολές Χριστόφια… Ο ίδιος το έχει αναφέρει στην ερευνητική επιτροπή για την οικονομία… Ο “άνθρωπος” που “κάρφωνε” τη κυβέρνηση και συνεργαζόταν με τη Τρόικα….

Η σύγκρουση μεταξύ κυβέρνησης και Δημητριάδη παραμένει.. Στο πλευρό του προέδρου όμως βρίσκονται όλα τα κόμματα … ειδικά ο Γ. Περδίκης ούτε ζωγραφιστό δεν θέλει να τον βλέπει και μάλιστα σε δηλώσεις του είπε ότι “ούτε σεντ αποζημίωση δεν πρέπει να του δώσουν”. Στο πλευρό του προέδρου επίσης βρίσκεται και η εκκλησία της Κύπρου αφού ο Μακαριώτατος ζητά επίσης την άμεση απομάκρυνση Δημητριάδη….

Ο μοναδικός υποστηρικτής του Πανίκου Δημητριάδη, είναι βέβαια το ΑΚΕΛ που όμως κατά κάποιο τρόπο αυτή τη στιγμή είναι διαλυμένο..

Ελπίζουμε η απομάκρυνση Δημητριάδη να γίνει το συντομότερο δυνατό, για το καλό του τόπου….