Φελίπε Μάσα: «Ξέρω ποια είναι η κατάσταση του Μίκαελ Σουμάχερ…»

Ο Φελίπε Μάσα, ο βραζιλιάνος πιλότος της Formula 1, έκανε αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ με τον οποίο αποτέλεσε δίδυμο στην ομάδα της Ferrari.

«Ξέρω πώς είναι ο Σουμάχερ, πάντα είχαμε μια πολύ στενή σχέση. Λιγότερες βέβαια με τη σύζυγό του Κορίνα, γιατί σπάνια ερχόταν να δει τους αγώνες ζωντανά. Η κατάστασή του είναι περίπλοκη. Αλλά σέβομαι το απόρρητο και αν η οικογένειά δεν θέλει να δημοσιεύσω συγκεκριμένα νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, γιατί πρέπει να το κάνω;

Ονειρεύομαι και προσεύχομαι κάθε μέρα για να βελτιωθεί η υγεία του», δήλωσε ο Μάσα σε συνέντευξη στο Fox Sports, για τον Γερμανό θρύλο της Formula 1, που από τον Δεκέμβριο του 2013 βρίσκεται καθηλωμένος στο σπίτι του στη Γενεύη, μετά το σοκαριστικό ατύχημα στις Άλπεις, ενώ έκανε σκι.

Ο Μάσα, μίλησε ακόμη για τον γιο του του Σουμάχερ. «Είμαι κι εγώ πατέρας και ξέρω την έννοια του πατρικού δεσμού. Θα ήταν ωραίο να δω ξανά τον Μίκαελ σε μια πίστα ειδικά τώρα που ο γιος του τρέχει. Θα ήταν υπέροχο να μπορούσε να τον ενθαρρύνει, να τον ακολουθεί, να τον χειροκροτεί».