Φίλιος για Χαμπιαούρη και Οδυσσέα: Ζητείται Ελπίς…..

Η κόντρα στη παιδεία συνεχίζεται με αμέιωτο ρυθμό. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔ, σχολιάζοντας τις αναρτήσεις του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, καθώς και τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας, Κώστα Χαμπιαούρη έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Ο Υπουργός Παιδείας κ. Χαμπιαούρης δήλωσε σήμερα ΔΗΜΟΣΙΑ ότι θα βάλει για συνοδούς των παιδιών που χρειάζονται συνοδό, λήπτες ΕΕΕ και θα τους πληρώνει κάτι επιπλέον!!!!

SOS!!! Αυτό είναι όχι γκάφα ολκής, αλλά αιτία για να τα μαζέψει κάποιος και να φύγει μόνος του, γιατί αποτελεί εύφλεκτο υλικό μέσα σε αποθήκη με χειροβομβίδες!!!

Ο Γενικός Ελεγκτής τα χει χαμένα και απλώς πόσταρε για 100η φορά το άρθρο μου του 2016!!!! Αντί να εξορθολογίσει τον μισθό του και την υπηρεσία του!!!

Το Υπουργείο Παιδείας ζήτησε σήμερα από Διευθυντές να γίνουν υπάλληλοι του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, ελέγχοντας λεωφορεία, οδηγούς κλπ!!!

Μα σοβαρομιλάτε? ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΠ. Η ΠΟΕΔ θα το επιληφθεί τη Δευτέρα!!!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ … ΕΛΠΙΣ!!!

 

Ενωρίτερα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, είχε αναρτήσει άρθρο του Φίλιου Φυλακτού, και ζητούσε να δώσε στοιχεία στη δημοσιότητα στα σχόλια του για τον μισθό του Γενικού Ελεγκτή.