Φέρτε πίσω τα κλεμμένα ρεεεεεεε

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες αναφορικά με τις δύο μεγάλες τράπεζες, Λαϊκή και Τράπεζα Κύπρου.

Το μεγάλο και βασικό θέμα των ημερών είναι η μίζα των 50 εκατομμυρίων που έχουν πάρει κάποιοι “έξυπνοι” για να αγοραστεί η ρωσική τράπεζα  Uniastrum από την τράπεζα Κύπρου . Σύντομα  αναμένουμε ότι θα μάθουμε και επισήμως ποιοι είναι αυτοί που πήραν αυτές τις μίζες καθώς και ποιοι πήραν την επιζήμια απόφαση για την εξαγορά της ρωσικής τράπεζας .

Πρέπει οπωσδήποτε να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα αυτών των “κυρίων” για να τους κράξει ο κόσμος, να τους στήσει στο τοίχο και να τους φτύσει για τη κατάντια που έφεραν στο κυπριακό λαό.

Να πάνε επιτέλους κάποιοι στη φυλακή. Να μην ακούμε μόνο για συλλήψεις για μικροκλοπές και αυτοί που κατάκλεψαν το τόπο να συνεχίζουν να ζούνε απτόητοι στη χλιδή….

Ο τότε Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας  Αθανάσιος Ορφανίδης τι έκανε με τα μεγάλα δάνεια που παραχωρούσαν οι δύο “μεγάλες’ τράπεζες Λαϊκή και τράπεζα Κύπρου;

Τα εκατομμύρια σε δάνεια τα έπαιρναν αυτοί που είχαν “μπάρμπα στη Κορώνη” στις δύο τράπεζες… Και αυτοί φαντάζομαι θα τα έδιναν με το αζημίωτο βέβαια…

Φέρτε ρεεεε πίσω τα κλεμμένα