Υπό κράτηση ο 37χρονος που μπήκε σε αυλή σπιτιού με μαχαίρι

Στη σύλληψη 37χρονου, προχώρησε σήμερα ξημερώματα η Αστυνομία στην Λάρνακα, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, παράνομη είσοδος, απειλή βιαιοπραγίας, μαχαιροφορία.

Συγκεκριμένα, είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σήμερα, 37χρονος, μεταφέροντας μαχαίρι, εισήλθε στην αυλή γειτονικής του οικίας στην επαρχία Λάρνακας και έγινε αντιληπτός από το ζεύγος ιδιοκτητών της οικίας. Ο ιδιοκτήτης της οικίας άνοιξε την πίσω πόρτα της οικίας του για να ζητήσει εξηγήσεις από τον 37χρονο για την παρουσία του στο μέρος και τότε ο 37χρονος εισήλθε εντός της οικίας, απείλησε και επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη χτυπώντας τον με το χέρι του στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στα χείλη.

Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας ακινητοποίησε τον πιο πάνω άντρα και στη συνέχεια κλήθηκε στη σκηνή η Αστυνομία, μέλη της οποίας οδήγησαν τον 37χρονο στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό για εξετάσεις. Στη συνέχεια, γύρω στις 2.00π.μ., η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 37χρονου, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση.

Αφού ολοκληρώθηκε άμεσα η εξέταση της υπόθεσης, το πρωί σήμερα ο 37χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής και διέταξε όπως ο 37χρονος παραμείνει υπό κράτηση στο Τμήμα Φυλακών, ενώ ορίστηκε ημερομηνία ακρόασης η 14η Σεπτεμβρίου, 2017.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.