Υπό κράτηση δύο 17χρονοι για παράνομη κατοχή και πώληση καπνογόνων

Υπόθεση παράνομης κατοχής και πώλησης εκρηκτικών υλών, έφερε στο φώς η χθεσινή επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, για αποτροπή βανδαλισμών κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία για ρίψη βεγγαλικών σε σχολείο στη Λεμεσό, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δύο 17χρονων, σχετικά με υπόθεση παράνομης κατοχής και πώλησης καπνογόνων σημάτων χειρός.

Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση.

Παράλληλα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε χθες διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον δύο 19χρονων, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση, παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντός του και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Επίσης το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε χθες διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον 26χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής με τέχνασμα.
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.