Υπόθεση Ερωτοκρίτου: Διεκόπη χωρίς να ολοκληρωθεί η αντεξέταση Κληρίδη

Η αντεξέταση του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου στη Λευκωσία στο πλαίσιο της ποινικής υπόθεσης εναντίον του τέως Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου και των Ανδρέα Κυπρίζογλου, Παναγιώτη Νεοκλέους και του δικηγορικού γραφείου Andreas Neocleous & Co, διεκόπη γύρω στις 8  χωρίς να ολοκληρωθεί.

Ο κ. Κληρίδης αντεξετάστηκε σήμερα από το δικηγόρο του Ανδρέα Κυπρίζογλου, Βαγγέλη Πουργουρίδη, το δικηγόρο της εταιρείας Andreas Neocleous & Co Γιώργο Γεωργίου και από το δικηγόρο του Παναγιώτη Νεοκλέους Αλέκο Μαρκίδη.

Η σημερινή ακροαματική διαδικασία, η οποία διακόπηκε κατά την αντεξέταση του κ. Κληρίδη από τον κ. Μαρκίδη, θα συνεχιστεί αύριο στην 1 το μεσημέρι οπόταν και θα ολοκληρωθεί η αντεξέταση του Γενικού Εισαγγελέα ως μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση.

Κατά την έναρξη της σημερινής διαδικασίας, ο δικηγόρος του κ. Ερωτοκρίτου Χρήστος Πουργουρίδης, ο οποίος είχε αντεξετάσει τον κ. Κληρίδη την τελευταία δικάσιμο, ζήτησε από το δικαστήριο όπως υποβάλει στον Γενικό Εισαγγελέα κάποιες επιπρόσθετες ερωτήσεις για συγκεκριμένο ζήτημα κάτι που έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο.