Υπουργικές λιμουζίνες – “σαράβαλα”…

Με διαταγή του Προέδρου της δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, μπήκε στο συρτάρι μέχρι νεοτέρας ειδοποιήσεως, η πρόταση του Υπουργού Συγκοινωνιών και έργων Τάσου Μητσόπουλου, για σταδιακή αντικατάσταση 13 υπηρεσιακών λιμουζίνων οι οποίες κρίθηκαν σε μη ικανοποιητική κατάσταση.

Ο λόγος που μπήκε στο συρτάρι η πρόταση είναι η λαϊκή κατακραυγή, η οποία θα προκληθεί με την αγορά νέων λιμουζίνων. Έτσι ο πρόεδρος Αναστασιάδης πολύ ορθά αποφάσισε να παγοποιήσει το όλο θέμα.

Οι υπουργικές λιμουζίνες φέρουν πολύ μεγάλο αριθμό χιλιομέτρων και έχουν πολύ συχνά μηχανικά προβλήματα καθώς και υψηλό κόστος συντήρησης. Τα νέα οχήματα που θα αγοραστούν στο μέλλον θα είναι μικρότερου κυβισμού και φιλικά στο περιβάλλον.

Όλες οι λιμουζίνες είχαν χρησιμοποιηθεί από τους υπουργούς της κυβέρνησης Χριστόφια  και  κατά τη διάρκεια της θητείας τους έγιναν  μεγάλες ζημιές.

Αυτό το αναφέρουμε γιατί στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, έχει αναρτήσει ουκ ολίγα σχόλια για την επικείμενη αλλαγή των λιμουζίνων.

Καλό όμως θα ήταν να ανέφερε και πότε αγοράστηκαν και ποιοι της χρησιμοποιούσαν και πως…. Έτσι για να γνωρίζει κι ο κόσμος την πραγματικότητα…..