Υπνοβατεί η Τέιλορ Σουίφτ και..! (Video)

  • «Κατεβαίνω και ψάχνω στην κουζίνα και τρώω ό,τι βρω! Εκείνη την ώρα, μοιάζω πιο πολύ με ρακούν που ψαχουλεύει μέσα σε έναν σκουπιδοτενεκέ»…

Σε μια ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε η διάσημη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, στην εκπομπή της Ελεν ΝτεΤζένερις, στην οποία ήταν καλεσμένη.

Η Τέιλορ Σουίφτ δεν είχε εμφανιστεί στη συγκεκριμένη εκπομπή, εδώ και τέσσερα χρόνια, κι όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με το που την είδαν.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Σουίφτ, πήρε μέρος σε ένα αστείο παιχνίδι που λέγεται «Καυτές Ερωτήσεις» («Burning Questions»), κι εκεί έκανε την αποκάλυψη για τον εαυτό της.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια, τι κάνει τη νύχτα όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί, η 29χρονη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι «ψαχουλεύει στην κουζίνα και τρώει οτιδήποτε μπορεί να βρει, αλλά δεν δεν θυμάται τίποτα, την επόμενη μέρα».

«Κατεβαίνω και ψάχνω στην κουζίνα και τρώω ό,τι βρω! Εκείνη την ώρα, μοιάζω πιο πολύ με ρακούν που ψαχουλεύει μέσα σε έναν σκουπιδοτενεκέ», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τέιλορ Σουίφτ. «Το επόμενο πρωί κατεβαίνω κάτω και αναρωτιέμαι: “Τι έγινε εδώ κάτω;”», πρόσθεσε.

Εμφανώς παραξενεμένη από αυτή την απάντηση, η Έλεν ΝτεΤζένερις τη ρωτά: «Σε βοηθάει αυτό να κοιμηθείς;», με τη Σουίφτ να απαντά «Δεν είναι ακριβώς εκούσιο». Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια την ξαναρωτά προσπαθώντας να καταλάβει: «Τρως όταν υπνοβατείς;».

Τότε, η Τέιλορ Σουίφτ απάντησε: «Έτσι νομίζω. Δεν το θυμάμαι, αλλά ξέρω ότι συμβαίνει, καθώς αυτό θα μπορούσα να το κάνω μόνο εγώ ή οι… γάτες».

«Άλλο ρώτησα, αλλά μάθαμε κάτι καινούριο. Φαίνεται ότι έχεις κάποιο θέμα», της είπε κάνοντας χιούμορ η παρουσιάστρια.

https://www.youtube.com/watch?v=PHUjqXJI7Gs