Υπερσελήνη στον Ταύρο – Φως και Σκοταδι

Παγωμένη πανσέληνος, η υπερσελήνη στον ταύρο είναι μία από τις 6 αυτού του χρόνου.

Ο Ήλιος και η Σελήνη σε πλήρη αντίθεση μεταξύ του Ταύρου και του Σκορπιού. Οι κυβερνήτες κάθε ζωδίου είναι η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, αντίστοιχα. Η Αφροδίτη κυβερνά τον Ταύρο και ενεργεί ως μια δύναμη εξισορρόπησης. Ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης του Σκορπιού, ζει στο υποσυνείδητο, ιδιαίτερα στα σπήλαια που αποφεύγουμε.

Μαζί αυτοί οι δύο αφηγούνται τη μορφή εναντίον της αμορφίας, τον αισθησιασμό εναντίον της διαίσθησης, την προβολή έναντι της αφάνειας. Ο Ταύρος διαμένει στο ωμό τοπίο της σωματικότητας, αλλά ο Σκορπιός λαχταρά να μετατρέψει αυτή τη φυσική πραγματικότητα ώστε να μπορέσει να δει από μέσα της, να κατανοήσει όλα αυτά που είναι άυλα.

Ο Ταύρος φωλιάζει στο φάσμα του φωτός του εξωτερικού κόσμου, ο Σκορπιός γλιστράει μέσα στο μαύρο της νύχτας. Ο Ταύρος είναι εξαιρετικά απτός και στοργικός. Επιδιώκει την εκπλήρωση μέσα από το σώμα. Οι αδυναμίες τους περιλαμβάνουν όλα τα μαλακά πράγματα, τα ζεστά και τα χνουδωτά˙ λιχουδιές, γάτες, καλές τέχνες, παθιασμένη μουσική, γκουρμέ φαγητό, αρώματα / θυμιάματα, χρονοβόρα ντους, ύπνοοοος.

Ο Ταύρος επενδύει βαθιά στην επίγεια ζωή, τοποθετώντας συχνά μεγάλη σημασία στα εγκόσμια σύμβολα στάτους. Ωστόσο, ο ισορροπημένος Ταύρος είναι ικανοποιημένος με όλα τα απλά πράγματα στη ζωή. Αν ο Ταύρος μπορέσει να πετύχει την καταστολή της βαθιάς ανάγκης για υλικά αγαθά, η επόμενη πρόκληση του είναι να ξεπεράσει την αδράνεια.

 

 

Ο Ταύρος είναι εμφανώς τεμπέλης, αργός στην κίνηση και συχνά εργάζεται σε σύντομες αλλά εξαιρετικά παραγωγικές εκρήξεις. Έχει θαυμάσιο γούστο στην αισθητική, άψογη προσοχή στη λεπτομέρεια και μια βαθιά σύνδεση / καταλληλότητα με τα χέρια του. Πολλοί Ταύροι είναι καλλιτέχνες, ιδίως σε τέχνες που χρησιμοποιούν 3D υλικά, όπως πηλό ή γυαλί.

Ο Σκορπιός είναι άστατος, περίπλοκος. Είστε συνδεδεμένοι με την πολυπλοκότητα; Ή είστε υπερβολικά συνδεδεμένοι, ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο έξω στο σύμπαν που η ζωή εδώ στην παρούσα στιγμή, αγνοείται; Ο Σκορπιός συνδέεται συχνά με το θάνατο. Από πολλές απόψεις, αυτό είναι σωστό. Τα διδάγματα της Υπερσελήνης στον Ταύρο είναι τόσο σφαιρικά και μη αναστρέψιμα που συχνά μοιάζουν σαν ένα μέρος της ζωής μας έχει πεθάνει στη διαδικασία.

Κάθε φορά που φτάνουμε σε μια σημαντική καμπή ή παίρνουμε μια απόφαση που μας αλλάζει τη ζωή, η ενέργεια του Σκορπιού είναι παρούσα. Ως εκ τούτου, η Υπερσελήνη στον Ταύρο αντιπροσωπεύει την οριστική μετάβαση από το ένα βασίλειο στο άλλο. Οι καταλήξεις και οι αρχές που παρέχονται από αυτή την Πανσέληνο μιλούν για τα γεγονότα από τις αρχαίες εσοχές της ψυχής, ακόμα κι από άλλες ζωές.

Η υπερφόρτωση του Σκορπιού γρυλίζει από φόβο. Ο Ταύρος σμιλεύει και οχυρώνει την κοσμοθεωρία του με σίγουρη ευκολία, αλλά ο Σκορπιός είναι λερωμένος από βαθιές υποψίες. Δεν εμπιστεύεται, ούτε μπορεί να είναι αξιόπιστος. Η ουσία αυτής της Πανσελήνου περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από ζητήματα εξουσίας και ελέγχου και στην καρδιά της: του αυτό-ελέγχου. Ο Σκορπιός είναι αναμφισβήτητα εκφοβιστικός, αλλά μας βοηθά να μετατραπούμε. Το εγώ μας δεν θέλει να αναγνωρίσει δύσκολες δυνάμεις ως γκουρού, αλλά αυτό ακριβώς είναι.

Ο Ταύρος και ο Σκορπιός, θέλουν και οι δύο να ζήσουν μια ζωή ποιότητας και όχι ποσότητας. Ο Σκορπιός θυμίζει στον Ταύρο ότι η πραγματική δύναμη βρίσκεται στην κατάκτηση του φόβου μας για το άγνωστο, ο Ταύρος θυμίζει στον Σκορπιό ότι είναι απολύτως αποδεκτό να περνά χρόνο κάνοντας το σώμα και το φυσικό περιβάλλον μας άνετο.

Η Υπερσελήνη στον Ταύρο υποδηλώνει σύγκρουση με άνδρες. Στο σώμα, θα είμαστε επιρρεπείς σε πονόλαιμο, κρυολογήματα και τραυματισμούς του αυχένα. Οι ψυχεδελικές εμπειρίες είναι ιδιαίτερα ισχυρές στις Πανσελήνους, όπως είναι και οι κάθε είδους ανοησίες που γίνονται στα πάρτι. Οι Πανσέληνοι βράζουν και θολώνουν με περισσότερη δύναμη από οποιαδήποτε άλλη. Σκεφτείτε διπλά τις αντιπαραθέσεις, τα ακροβατικά, τις κινήσεις. Σας προτείνω χορό και τραγούδι. Κάντε τη γυμναστική σας!!