Υπερπανσέληνος Μαρτίου στη Παρθένο: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Υπερπανσέληνος Μαρτίου στη Παρθένο: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η Πανσέληνος αυτού του μήνα έρχεται στο ζώδιο στο οποίο κυριαρχεί η υγεία και η εργασία. H σεληνιακή κορύφωση  γίνεται σήμερα, 9 Μαρτίου στις 19 μοίρες της Παρθένου και θεωρείται Υπερπανσέληνος.

Η Υπερ πανσέληνος εμφανίζεται πιο κοντά στην Γή και συνδέεται με σεισμούς και σημαντικά καιρικά φαινόμενα ή καταστροφές.

Ο Παρθένος , το πιο κριτικό πλάσμα του ζωδιακού κύκλου είναι προσηλωμένο στην λεπτομέρεια και στην διεκπεραίωση των καθηκόντων του, και σε πολλές περιπτώσεις με υπερβολική αποφασιστικότητα και αυτοκριτική.

Είναι ο φυσικός ηγέτης του έκτου οίκου στον τομέα της εργασίας,της υγείας ,των κατοικιδίων και της εξυπηρέτησης των άλλων. Για πολλούς απο εμάς η σημαντικότητα της Πανσελήνου βρίσκεται στους παραπάνω τομείς.

Θα νιώσουμε επιρρεπείς στο να ψάξουμε πιο βαθιά σε κάποια θέματα που μας απασχολούν, το πρόβλημα όμως πιθανόν να βρίσκεται στην αντίληψη μας.

Αυτή η Πανσέληνος βρίσκεται απέναντι απο τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη των ψευδαισθήσεων,της πλάνης και της σύγχυσης. Επίσης, η συνεργασία του με τον Ήλιο αυξάνει κατά πολύ όλη αυτή την χαοτική ενέργεια προκαλώντας φόβο και κατάθλιψη σε κάποιους.

Είναι σημαντικό να διατηρούμε τους φόβους μας υπο έλεγχο και να μην ξεχνάμε οτι συχνά τα πράγματα δεν ειναι τόσο σοβαρά οσο νομίζουμε. Η μελαγχολία και η τάση μας να κρυφτούμε κάτω απ το πάπλωμα σίγουρα δεν βοηθάει πουθενά !!!! O Δίας , σε συνεργασία με τον Άρη και τον Kρόνο θα μας βοηθήσουν. Ας υπερτερήσει η πίστη και οχι ο φόβος , η αλήθεια και οχι το ψέμα.

Πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος Μαρτίου 2020 τα 12 Ζώδια;

Κριός : «Άγχος στην καθημερινότητα και συγχύσεις»
Η Πανσέληνος του μήνα στρέφει το ενδιαφέρον σας σε ζητήματα που αφορούν τη καθημερινότητα σας, την εργασία σας, τις δραστηριότητες σας αλλά και τη φυσική σας κατάσταση. Το άγχος σας θα είναι τεταμένο και εσείς θα προσπαθείτε να βάλετε σε μία τάξη αυτούς τους τομείς. Δεν θα λείψουν οι συγχύσεις η αστάθεια και οι αναβολές στα προγράμματά σας. Προφυλαχθείτε από τις εποχιακές ιώσεις ενώ μπορεί να χρειαστεί να δείξετε επιμέλεια και για θέματα που αφορούν το κατοικίδιό σας. Παρόλο το τεταμένο κλίμα των ημερών κοντά στο φεγγάρι ακόμα θα μπορέσετε να κάνετε σημαντικά βήματα εξέλιξης στα επαγγελματικά σας. Πιο έντονη επιρροή από αυτή την πανσέληνο βιώνετε οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου, οι κριοί του 1ου δεκαημέρου δείξτε προσοχή στην οικονομική διαχείριση.

Ταύρος : « Ολοκλήρωση και υλοποίηση σχεδίων»
Οι Ταύροι είστε οι λιγότερο επηρεασμένοι δυσμενώς από την συγκεκριμένη Πανσέληνο. Σας δίνετε η ευκαιρία να ολοκληρώσετε ή να κλείσετε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά και αφορούν τα αισθηματικά σας . Δημιουργικές δραστηριότητες που είχατε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα, τώρα μπορείτε να τις ολοκληρώσετε και να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας ευμενώς. Οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί στο α΄δεκαήμερο, θα έχετε απρόσμενες εξελίξεις και αιφνιδιασμούς, αφού ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό.Οι Ταύροι του γ΄δεκαημέρου θα πρέπει να δείξετε προσοχή στην επικοινωνία λόγω παρεξηγήσεων που πολύ πιθανόν θα γίνουν.

Δίδυμοι : «Συναισθηματικές και Οικογενειακές Συγχύσεις»
Με την Πανσέληνο που γίνεται 9 Μαρτίου στην Παρθένο, σας απασχολούν θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία. Κάποιες υποθέσεις που είχατε αφήσει είτε στην άκρη ή τις είχατε αμελήσει, έρχονται πάλι τώρα στην επιφάνεια ζητώντας οριστική λύση. Είναι καιρός να βάλετε όλα αυτά τα ζητήματα σε μία τάξη αναλαμβάνοντας την ευθύνη και να μην τα αφήσετε να αιωρούνται. Επίσης ευθύνες και δυσκολίες έρχονται και από τον επαγγελματικό σας τομέα πού θα δείχνει αυτές τις μέρες χαοτικός και με ασάφεια. Σημαντικό είναι αυτό τον καιρό, να δείξετε περισσότερη μέριμνα και φροντίδα και για οικογενειακά πρόσωπα μεγαλύτερης ηλικίας.

Καρκίνος : «Επικοινωνιακές Συγχύσεις»
Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου, μπλοκάρει κάποια σχέδια, επαφή ή επικοινωνίες. Παγώνουν προσωρινά ζητήματα που αφορούν αιτήσεις, συμφωνίες, δηλώσεις που είχατε υποβάλει το περασμένο διάστημα, το γεγονός αυτό θα σας κάνει πιο νευρικούς. Δείξτε παραπάνω προσοχή και στο μεταφορικό μέσο , και τις μετακινήσεις σας. Μην αμελήσετε ζητήματα σπουδών, ή και νομικές υποθέσεις. Πολύ πιθανό να δημιουργηθούν αυτό το διάστημα και κάποιες παρεξηγήσεις με τα αδέρφια σας ή με τους γείτονες. Πιο ομαλές είναι οι συνθήκες αυτού του φεγγαριού για τους Καρκίνους του α΄δεκαημέρου, ενώ το δεύτερο και τρίτο χρειάζεται προσοχή και εγρήγορση για τα γεγονότα που θα φέρει αυτή η πανσέληνος

Λέων : «Οικονομικές Αστάθειες»
Με την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου, θα χρειαστεί να μεριμνήσετε περισσότερο για τα οικονομικά σας. Αποφύγετε τυχόν οικονομικές απώλειες ή οικονομικές εξαπατήσεις δείχνοντας προσοχή στις οικονομικές σας δοσοληψίες ώστε να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Αρκετά προσεκτικοί ωστόσο θα πρέπει να είστε και με τα προσωπικά σας αντικείμενα γιατί θα υπάρξουν αρκετές παραλήψεις και παρανοήσεις και θα χάσετε πολύτιμο χρόνο για την εύρεση τους. Να έχετε το νου σας και στις συμβουλές που παίρνετε από τους ανθρώπους σας και να τις φιλτράρετε δίπλα γιατί είτε άθελά είτε ηθελημένα αυτές οι συμβουλές θα σας βάλουν σε περιπέτειες αργότερα. Και τα τρία δεκαήμερα του ζωδίου σας θα πρέπει να είναι προσεκτικά σε ότι διατυπώθηκε για αυτή την πανσέληνο.

Παρθένος : «Πλάνες και Εξαπατήσεις»
Είστε οι πρωταγωνιστές αυτού του φεγγαριού αφού πραγματοποιείται στο ζώδιο σας, δεδομένου αυτού θα χρειαστεί να είστε αρκετά προσεχτικοί για να αποφύγετε τις πλάνες και τις εξαπατήσεις της περιόδου. Προσέξτε την εικόνα σας προς τους έξω, τον εαυτό σας και τονώστε ψυχικά και σωματικά το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Το να μπείτε σε ένα πρόγραμμα καλής διατροφής και μακριά από τοξικότητες κάθε είδους θα ήταν μία καλή λύση αντιμετώπισης των συγκεκριμένων δυσαρμονικών όψεων που σχηματίζονται αυτήν την περίοδο. Η τέχνη, η δημιουργικότητα, τα παιδιά αλλά και ο έρωτας, μπορούν να αποτελέσουν αυτό το διάστημα μία ευχάριστη ψυχική διέξοδο.Το πρώτο και τρίτο δεκαήμερο της Παρθένου φαίνεται ότι είστε σε μεγαλύτερη ετοιμότητα για διεξοδικές λύσεις από ότι το β’ δεκάημερο που νιώθετε ψυχική κυρίως εξασθένηση.

Ζυγός : «Πεσμένη Ψυχολογία»
Η Πανσέληνος του μήνα επιβαρύνει κυρίως την ψυχολογία σας, έτσι λοιπόν καλείστε να ενισχύσετε τις ψυχικές σας αντοχές για να μην σας πάρει από κάτω! Βελτιώνοντας το καθημερινό σας πρόγραμμα θα μπορέσετε να νιώσετε καλύτερα. Βάλτε αποστάσεις από ανθρώπους που νιώθετε ότι σας τραβάνε την ενέργεια. Είναι γεγονός ότι έχετε επωμιστεί πολλά βάρη από την οικογένεια, την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας, όλα αυτά αποτελούν αυτό το διάστημα έναν γόρδιο δεσμό που σφίγγει και δεν σας αφήνει να εκφραστείτε και να χαλαρώσετε. Αυτό να θυμάστε είναι πρόσκαιρο, δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια και σύντομα θα βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις που σας χρειάζονται για να βγείτε από το αδιέξοδο που νιώθετε ότι βρίσκεστε.

Σκορπιός : «Καθυστέρηση στην υλοποίηση σχεδίων»
Με την Πανσέληνο από το ζώδιο της Παρθένου, νιώθετε ότι κάποια από τα σχέδιά , τους στόχους και τις προσδοκίες σας, πέφτουν προσωρινά σε έναν τοίχο, με λίγα λόγια καθυστερεί η υλοποίησή τους. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, σας ταράζουν αυτό το διάστημα (η Αφροδίτη είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό), είναι γνωστό ότι εκ γενετής έχετε το ένστικτο να «κολυμπάτε» σε γνώριμα και νερά, οι εξελίξεις όμως σε αυτούς τους τομείς σας ανατρέπουν τα σχέδια (ιδιαίτερα αν ανήκετε στο α’ δεκαήμερο). Ξαφνικές θα είναι και οι επανατοποθετήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες από όπου και εκεί θα πρέπει να έχετε το νου σας.Η επικοινωνία επίσης δεν είναι το φόρτε σας αυτό το διάστημα , δείξτε υπομονή και ψυχραιμία ιδιαίτερα στην επαφή με τα οικεία σας πρόσωπα.

Τοξότης : «Επαγγελματικές ανησυχίες»
Η Πανσέληνος Μαρτίου, επηρεάζει τον επαγγελματικό σας τομέα, οι προβληματισμοί θα προκαλέσουν σύγχυση τόσο στο συναισθηματική, όσο και με τα οικεία σας πρόσωπα. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν και στα οικονομικά σας όπου δεν θα μπορέσετε εύκολα να βάλετε τις υποχρεώσεις σας σε μία τάξη. Αφοσιωθείτε αυτό το διάστημα σε έναν στόχο και μην αναλώνεστε άσκοπα σε πολλούς και διάφορους. Προσέξτε το όνομά και τη φήμη σας γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος της απογοήτευσης. Αποφύγετε την διόγκωση ή αλλιώς μεγαλοποίηση των γεγονότων (είναι και βασικό χαρακτηριστικό σας) προκειμένου να μην δημιουργηθούν τώρα παρεξηγήσεις τόσο με το επαγγελματικό όσο και με το οικογενειακό περιβάλλον.Περισσότερη προσοχή πρέπει να δείξτε οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί στα τέλη 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου.

Αιγόκερως : «Απαισιόδοξοι και Μπλοκαρισμένοι»
Η Πανσέληνος του μήνα σας κάνει να αισθάνεστε ματαιοδοξία γιατί κάποια σχέδιά σας είναι μπλοκαρισμένα ή καθυστερούν να υλοποιηθούν. Ζητήματα που αφορούν μακρινά ταξίδια , εκπαιδευτικές δραστηριότητες, νομικές υποθέσεις, δεν ευνοούνται αυτό το διάστημα και καλό θα ήταν να αναμένετε να περάσει το τεταμένο αυτό για να έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Διέξοδός σας είναι η ενασχόλησή σας με την τέχνη, τα παιδιά, τα δημιουργικά σχέδια ή και με τον έρωτα! Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε απρόσμενα κάτι καινούργιο στα αισθηματικά σας – ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο-! Όλοι οι Αιγόκεροι είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα να έχετε μέτρο και φρένο στις παρορμήσεις σας.

Υδροχόος : «Οικονομικές και Ψυχολογικές αστάθειες»
Η Πανσέληνος Μαρτίου επηρεάζει τα οικονομικά σας αλλά και την ψυχολογία σας. Πολλοί θα νιώσετε ότι έχουν παγώσει οι ελπίδες σας για οικονομικές υποθέσεις σας που συνδέονται με τρίτους (κληρονομικά, δάνεια, επιδόματα, μισθώματα). Παράλληλα, οι υποχρεώσεις σας τρέχουν και δυσκολεύεστε να βάλετε σε μία σειρά όλα όσα πρέπει να πληρώσετε. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε τις φοβίες και τα ψυχολογικά σας θέματα, να κάνετε υπομονή και μην επαναστατείτε στο καθετί. Για το πρώτο δεκαήμερο υπάρχει η πιθανότητα να αποκαλυφθεί ένα μυστικό μέσα από το σπίτι.

Ιχθείς : «Σχέσεις σε σύγχυση και εξαπατήσεις»
Η πανσέληνος από το ζώδιο της Παρθένου έρχεται για να ρίξει φως σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών σας που θα χρειαστούν πολύ μεγάλη προσοχή ώστε να μην εξαπατηθείτε. Μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις προτού τεστάρετε ξανά και ξανά τους ανθρώπους που σας τάζουν πολλά, αλλά και εκεί που εναποθέτετε τις ελπίδες σας. Αξιολογήστε σοφότερα τον περίγυρό σας, μην περιμένετε το ‘’μάννα εξ ουρανού’’ από τους άλλους. Λύσεις μπορείτε να βρείτε εφόσον δουλέψετε σκληρά με τον ίδιο σας τον εαυτό και πάρετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να δράσετε.