Υπέρ πανσέληνος Ιουνίου: Αυτά θα είναι τα τυχερά ζώδια

Υπέρ πανσέληνος Ιουνίου: Αυτά θα είναι τα τυχερά ζώδια

Η Πανσέληνος της φράουλας στον Αιγόκερω

Πανσέληνος 24/06 : Αυτή είναι η τελευταία υπερ -πανσέληνος του 2021. Η Έκλειψη υπερ-πανσελήνου του περασμένου μήνα στο Τοξότη, ήταν η μεγαλύτερη και η χειρότερη.

Υπερ-πανσέληνος μπορεί να είναι μια πανσέληνος ή ένα νέο φεγγάρι, που συμβαίνει όταν το φεγγάρι βρίσκεται στο πλησιέστερο σημείο της γης, στην τροχιά του.

Η πανσέληνος του Ιουνίου ονομάζεται φεγγάρι της φράουλας επειδή συμπίπτει με την εποχή της συγκομιδής της φράουλας. Στην Ευρώπη, μερικές φορές ονομάζεται φεγγάρι της άνθισης .

Υπάρχει μια αναμφισβήτητη μαγεία που ακτινοβολεί στον νυχτερινό ουρανό όταν το φεγγάρι βρίσκεται στη φωτεινότερη και πιο ζωντανή του κατάσταση.

Όταν ακούτε την αστρολογία να αναφέρεται στη δύναμη κάθε πανσελήνου, αντιλαμβάνεστε πως βγαίνει νόημα, βλέποντας τα πράγματα να γίνονται λίγο άγρια κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης του σεληνιακού κύκλου.

Αλλά μην ανησυχείτε, δεν έχετε τίποτα να φοβάστε, ειδικά αν είστε ένα από τα ζώδια που θα έχουν την καλύτερη πανσέληνο του Ιουνίου 2021.

Η ενέργεια μιας πανσελήνου, μπορεί να είναι ισχυρή και αποκαλυπτική. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το φεγγάρι – ο κυβερνήτης του υποσυνείδητου, των συναισθημάτων και του εσωτερικού μας κόσμου – κάνει αντίθεση με τον ήλιο – ρυθμιστή του χαρακτήρα, του «εγώ» και του συνειδητού μας εαυτού.

Καθώς αυτοί οι δυο πλανήτες βρίσκονται ο ένας απέναντι από τον άλλον, πυροδοτούν μια τριβή, μεταξύ του μέρους του εαυτού σας που είναι γνωστό… και αυτού, που παραμένει άγνωστο. Τα μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν, οι ιστορίες μπορεί να καταλήξουν σε συμπεράσματα και μερικές φορές η αλλαγή είναι αναπόφευκτη.

Πραγματοποιείται στις 24 Ιουνίου στον γήινο Αιγόκερω και είναι η τελευταία υπέρ/πανσέληνος του 2021. Αφορά στην αξιοποίηση της εξουσίας, της κίνησης, της εστίασης και της προθυμίας σας να ξεπεράσετε όλες τις πιθανότητες.

Ο Αιγόκερως είναι ένα πρακτικό αλλά ουτοπιστικό ζώδιο που θέτει στόχους και λαμβάνει ρεαλιστικά μέτρα για να φτάσει αργά αλλά σίγουρα… σ’ αυτούς. Αυτή είναι η τέλεια πανσέληνος για να αφιερώσετε χρόνο ώστε να ξανασκεφτείτε την καριέρα σας και να θέσετε νέα πρότυπα για τον εαυτό σας.

Εδώ θα δούμε γιατί τα γήινα ζώδια θα λατρέψουν περισσότερο αυτή την υπέρ – πανσέληνο :

Ταύρος: Βλέπετε τα πράγματα με νέο φως

Ο κόσμος ανοίγει για εσάς, Ταύρε. Αυτή η πανσέληνος σας ενθαρρύνει να ξεφύγετε από την ρουτίνα και τις συνήθεις προοπτικές σας. Υπάρχουν πολλά που δεν έχετε βιώσει…. και άλλα τόσα, που δεν έχετε ακόμη μάθει. Αφήστε κατά μέρος την ξεροκεφαλιά σας και αγκαλιάστε την πιθανότητα, να μην βλέπετε τα πάντα καθαρά.

Μπορεί να παραβλέπετε ευκαιρίες που θα βοηθήσουν να επεκτείνετε την ευαισθητοποίησή σας και να αυξήσετε το όραμά σας για τη ζωή. Αρχίστε να δίνετε ιδιαίτερη σημασία στην παρούσα στιγμή, επειδή πρόκειται να ξεκινήσετε μια περιπέτεια.

Παρθένος: Ξεκαθαρίζετε τι είναι αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους

Είναι εύκολο να σπαταλάτε χρόνο σκεπτόμενοι τα πάντα, ειδικά όταν είστε Παρθένος. Ευτυχώς, αυτή η πανσέληνος σας βοηθά να εγκαταλείψετε τις ενοχλητικές σκέψεις και απλά να απολαύσετε τον εαυτό σας.

Κάνοντας μια βουτιά στον 5ο πέμπτο σας οίκο – της διασκέδασης και της ευχαρίστησης – αυτή η πανσέληνος πρόκειται να σας ωθήσει να επανασυνδεθείτε με το παιδί μέσα σας και να θυμηθείτε τι σας κάνει πιο ευτυχισμένους, από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο.

Δοκιμάστε να πειραματιστείτε με την ευφάνταστη πλευρά σας και να θυμάστε ότι είστε ο δημιουργός κάτω από όλα αυτά. Αφήστε αυτήν την πανσέληνο να σας υπενθυμίσει την επιθυμία σας να εκφραστείτε.

Αιγόκερως: Ανακαλύπτετε την αλήθεια για το ποιοι είστε

Έχετε κάνει άλματα, Αιγόκερε! Βέβαια, πολλά μπορεί να πήγαν στραβά, αλλά τα περισσότερα πήγαν περίφημα. Μέσα από όλα αυτά, αναπτύξατε μια βαθύτερη κατανόηση της δύναμής σας και μιας περίπλοκης προοπτικής του πραγματικού σας εαυτού.

Αυτή η επερχόμενη πανσέληνος μπορεί να σας οδηγήσει σε μια αποκάλυψη για το άτομο που γίνατε. Ίσως είναι καιρός να αναγνωρίσετε επιτέλους πως έχετε αλλάξει και να επιτρέψετε σ’ αυτές τις αλλαγές να γίνουν εμφανείς για να τις δουν όλοι. Πάρτε το χρόνο σας, αλλά μην αφήσετε τον αληθινό σας εαυτό να στέκεται πλέον στη σκιά σας!