Υπέβαλε την υποψηφιότητά του ο Σταύρος Μαλάς (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο μετά τις 9:00 ο υποψήφιος Σταύρος Μαλάς έφθασε στο ξενοδοχείο Χίλτον στη Λευκωσία και υπέβαλε την υποψηφιότητά του, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Την υποψηφιότητά του πρότειναν οι Κατσουρίδης, Καζαμίας, Μελέκη, Ευαγγέλου, Ασιώτης, Αλετράρης, Πανταζής, Δημητρίου, Αβραάμ, Κιρμίτσης.

Σύμφωνα με το Διευθυντή της Υπηρεσίας Εκλογών, Δημήτρη Δημητρίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνεται μέχρι τις 12.00 και κάθε 15 λεπτά, η Υπηρεσία Εκλογών θα παραλαμβάνει τα έγγραφα ενός εκ των υποψηφίων.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων υπάρχει χρονικό περιθώριο έξι ωρών, από τις 12.00 μέχρι τις 18.00 για την υποβολή ενστάσεων.Με την υποβολή των υποψηφιοτήτων θα προωθηθεί η ετοιμασία του ψηφοδελτίου βάση συνεννόησης που έγινε με τους υποψηφίους και τα επιτελεία τους.Τη Δευτέρα το μεσημέρι θα τεθεί ενώπιόν τους το προσχέδιο του ψηφοδελτίου, που θα ετοιμασθεί από το κυβερνητικό τυπογραφείο.

Όταν επιβεβαιωθεί η ορθότητα του ψηφοδελτίου, θα αρχίσει η διαδικασία εκτύπωσης.httpv://www.youtube.com/watch?v=YJ-dd8fphnw