“Υπάρχουν και οι υπεργολάβοι της εσωτερικής υπονόμευσης που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ”

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στους “γνωστούς άγνωστους”  που βάλουν το τελευταίο διάστημα κατά του ΠΑΣΟΚ και του ίδιου, χαρακτηρίζοντας τους ως “υπεργολάβους της εσωτερικής υπονόμευσης που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι πλέον ΠΑΣΟΚ, δεν μετέχουν στις διαδικασίες, ούτε έχουν το θάρρος να δηλώσουν ΠΑΣΟΚ, αλλά ασχολούνται μόνο με το αυτό από το πρωί μέχρι το βράδυ”.

Μιλώντας στην Οργανωτική Επιτροπή του Συντακτικού Συνεδρίου του Κινήματος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνέχισε  με το ίδιο έντονο ύφος λέγοντας πως ” Τα 4-5 πρόσωπα αυτής της κατηγορίας, είναι τετιμημένα του παρελθόντος, κηπουροί κι αλεξιπτωτιστές που τους τελευταίους πολλούς μήνες δεν έχουν πει ποτέ τίποτα το θετικό για το ΠΑΣΟΚ. Είναι ένας κινούμενος υπαινιγμός.”. είπε χαρακτηριστικά.

Εκτενή αναφορά έκανε και στο ζήτημα της οικονομίας και στις αποφάσεις του Eurogroup, τις οποίες χαρακτήρισε ως το πλαίσιο που επιτρέπει τη στροφή στην πραγματική οικονομία και την έξοδο από την κρίση.

Έκανε λόγο για επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας της τρικομματικής κυβέρνησης με στόχο την πολιτική σταθερότητα, ενώ αναφέρθηκε και στο ¨αγκάθι¨του φορολογικού λέγοντας πω ς “δεν μπορεί να φέρει στο στόχαστρο τα παιδιά”.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άσκησε κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον για «άγνοια κινδύνου»  αναφερόμενος στην χθεσινή του δήλωση στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι η παράταξή του είναι έτοιμη να κυβερνήσει.

Σε ό,τι αφορά στο Συντακτικό Συνέδριο του Φεβρουαρίου, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι θα είναι ανοικτό και πως θα σταθεροποιήσει και θα ενισχύσει το ΠΑΣΟΚ, τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς.

Τέλος, προανήγγείλε πως τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί η πρωτοβουλία του κόμματος που θα «αναδεικνύει τη Χρυσή Αυγή ως αντισυνταγματικό κόμμα».