ΥΚΑΝ: Εντοπίστηκαν 7 κιλά κάνναβης σε βαλίτσα και 328γρ σε συνεργείο

Μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν και προέβησαν σε κατασχεση χθες  βραδυ, 7  κιλά κάνναβης .

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) προχώρησαν και στη σύλληψη 26χρονου και 20χρονης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν χθες το απόγευμα, έρευνα σε διαμέρισμα που ενοικιάζει ο 26χρονος, στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν μέσα σε ταξιδιωτική βαλίτσα, εφτά συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους εφτά κιλών περίπου.

Ο 26χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που ακολούθησαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία και εναντίον 20χρονης κατοίκου Λευκωσίας.

Εναντίον του 26χρονου και της 20χρονης, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Επίσης, η ΥΚΑΝ στη Λάρνακα εντόπισε ποσότητα κάνναβης 328 γραμμαρίων.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση 43χρονος κάτοικος Λάρνακας.

Ο εντοπισμός των ναρκωτικών, έγινε κατά τη διάρκεια έρευνας, που διενεργήθηκε χθες βράδυ, σε συνεργείο επιδιόρθωσης μοτοσικλετών, που διατηρεί ο 43χρονος στη Λάρνακα. Η κάνναβη εντοπίστηκε σε πέντε συσκευασίες, που βρέθηκαν σε δωμάτιο που χρησιμοποιείται ως αποθήκη. Στο ίδιο δωμάτιο, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επίσης, ως τεκμήρια, τρεις ζυγαριές ακριβείας.

Αμέσως μετά των εντοπισμό των ναρκωτικών, ο 43χρονος, στην παρουσία του οποίου διενεργήθηκε η έρευνα, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.