Υδροχόος 2013: Ετήσια πρόβλεψη

Ο Δίας μέσα στον 5ο ηλιακό σας οίκο σας φέρνει σημαντική ανανέωση στις διαπροσωπικές σχέσεις, με ανθρώπους αλλά και εσωτερική δύναμη που θα μπορέσουν να βοηθήσουν να πετύχετε τους μελλοντικούς σας σκοπούς. Από τον Ιούλιο και έπειτα όπου θα επηρεάσει περισσότερο τον Καρκίνο, το βάρος σας από τις διαπροσωπικές σχέσεις θα πέσει στη δουλειά και είναι απόλυτα λογικό μιας και η πίεση του Κρόνου από τον 10ο σας οίκο έρχεται να βγάλει από μέσα σας αρκετά άγχη και είναι αλήθεια ότι πολλοί από εσάς θα δυσαρεστηθείτε αρκετά σε σχέση με τους επαγγελματικούς σας σκοπούς.

Ευτυχώς ο Ουρανός μέσα από τον Κριό σας φέρνει νέους ανθρώπους που θα μπορούσαν την κατάλληλη στιγμή να σας βοηθήσουν να βγείτε από τη μαύρη τρύπα αν και αυτό θα απαιτήσει κάποιες θυσίες. Βέβαια η όλη οικοθεσία των εξωτερικών σας πλανητών δεν δείχνει έλλειψη επιτυχίας… αν και η επιτυχία θα έρθει με πάρα πολύ κόπο και πόνο.

Ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας μέσα από τον 2ο ηλιακό σας οίκο φέρνουν σημαντικές δυσκολίες στη διαχείριση των οικονομικών σας και θα πρέπει να περιμένετε μία έλλειψη κατανόησης από τους γύρω ανθρώπους σας. Επίσης καλό είναι να μην εμπιστευτείτε κάποιον οικονομικά και να προσέχετε τις κλοπές. Η επιρροή του Πλούτωνα στον 12ο σας οίκο αν μη τι άλλο αποκαλύπτει τις βαθύτατες ψυχολογικές εναλλαγές και διαδικασίες που έχετε να κάνετε.

Γενικά

Ύστερα από μία χρονιά – πραγματική ευκαιρία- για να βγείτε από σημαντικά αδιέξοδα, όσοι φερθήκατε έξυπνα θα μπορέσετε να έχετε ένα θριαμβευτικό 2013. Όσοι δεν κινητοποιηθήκατε και απλά περιμένατε τη μοίρα να σας φέρει κάτι καλό, δυστυχώς το 2013 θα είναι ένα από τα πιο δύσκολα χρόνια μέχρι στιγμής. Ο Κρόνος στο 10ο σας οίκο δεν σας χαρίζεται και αν δουλέψατε αρκετά τα προηγούμενα χρόνια και ειδικά μέσα στο 2012 θα μπορέσετε να δείτε απίστευτα σημαντικές και θετικές συνάμα αλλαγές. Υπήρχαν όμως πολλοί από το ζώδιο σας που δεν μπορούσαν να δουν τις ευκαιρίες ή επέμεναν σε καταστάσεις που δεν τους βόλευαν χάνοντας την επαγγελματική τους προοπτική. Αυτοί θα αναγκαστούν δυστυχώς να περάσουν πολύ δύσκολες καταστάσεις που θα τους ωριμάσουν απότομα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσουν ευχάριστες στιγμές. Εργασιακά μπορεί αυτοί που κάνουν καριέρα ή έχουν επιχειρήσεις να περάσουν πολύ δύσκολα όμως οι υπόλοιποι, δηλαδή οι υπάλληλοι και όσοι γενικά δεν έχουν δικό τους υψηλό πόστο, θα μπορέσουν να βελτιώσουν κατά πολύ τη ζωή τους ακόμη και μέσα από εντάσεις και σημαντικές αντεκδικήσεις. Σημαντικό βέβαια αν και δεν θα το αναλύσουμε στο γενικό μέρος της πρόβλεψης, ότι και ερωτικά τα πράγματα πάνε πάρα πολύ καλά και θα έχετε ίσως μπροστά σας μία ακόμη ερωτική χρονιά γεμάτη αρκετό παιχνίδι και έρωτα.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σας σχέδια φαίνεται ότι θα συναντήσουν πολύ μεγάλα εμπόδια στην εκπλήρωση τους αυτή τη περίοδο. Αρκετοί από εσάς θα νοιώσετε ότι σας πιέζουν από παντού και δεν μπορούν να σας καταλάβουν ενώ άλλοι για κάποιο λόγο εμπιστευτήκατε σε οικογενειακά πρόσωπα σημαντικά θέματα της επιχείρησης σας και τελικά μείνατε με τεράστια χρέη και οικονομικά προβλήματά. Αυτά όλα μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και στο κλείσιμο φέτος της δικής σας επιχείρησης και γενικά σε μία ολοκληρωτική αλλαγή της μέχρι τώρα πορείας σας.

Προσοχή πάρα πολύ χρειάζεται και όσοι από εσάς έχετε σπίτια που βρίσκονται στο στάδιο λίγο πριν τον πλειστηριασμό καθότι θα πιεστείτε αρκετά και δεν θα σας αφήσουν καν να ανασάνετε πολλές φορές. Πολλοί όμως από εσάς που ψάχνετε δουλειά θα έχετε μία τελείως διαφορετική μοίρα. Αρκετοί από εσάς θα μπορέσετε να βρείτε εργασία είτε Ελλάδα είτε εξωτερικό αν το ψάξετε χωρίς όμως να αποκλείονται και εντάσεις που μπορεί να υπάρξουν επειδή για παράδειγμα οι εργοδότες σας θα σας ζητήσουν να δουλεύετε 24ωρα με τα λεφτά ενός 8ωρου. Παρά όμως αυτές τις πιέσεις τελικά φαίνεται ότι θα καταφέρετε εργασιακά τουλάχιστον να έχετε κάτι που θα σας καλύπτει περισσότερο.

Οικονομικά

Οικονομικά βέβαια τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για τους περισσότερους και νομίζω ότι δεν περιμένατε εμένα να σας το πω αυτό. Γενικά το 2013 είναι μια χρονιά συνεχόμενων προβλημάτων σε σχέση με προηγούμενες οφειλές σας και δάνεια ενώ φαίνεται ότι πολλές φορές αν και με εργασία οι μισθοί σας θα σας καθυστερούν αρκετά. Βέβαια το κακό είναι όπως ξέρετε ότι δεν θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν άλλο δρόμο αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει έστω και με το σταγονόμετρο μία εισροή χρημάτων που όμως πρακτικά δεν θα μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε πολλά πέρα από το να μπορέσετε να επιβιώσετε και να έχετε μία αξιοπρέπεια για να μην χρειαστεί να φτάσετε στα άκρα όπως για παράδειγμα να ζητάτε μόνιμα δανεικά ή να έχετε δυσκολία να καλύψετε ακόμη και είδη πρώτης ανάγκης.

Προσοχή παρόλα αυτά το Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο καθότι θα έχετε αρκετές σκοτούρες οικονομικά και μπορεί να αγχωθείτε αρκετά. Να ξέρετε όμως ότι αυτά τα προβλήματα θα εξαφανιστούν σταδιακά και δεν θα έχετε τόσες σημαντικές κρίσεις να αντιμετωπίσετε στη συνέχεια ενώ έρχεται πια και το 2014 σε ένα χρόνο να σας δώσει έναν αέρα ανανέωσης.

Αισθηματικά – Ερωτικά

Διαβάστε τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις για το ζώδιό σας, εδώ!

Υγεία – Διάθεση

Η υγεία σας θα είναι σε μία πολύ καλή φάση αυτή τη περίοδο και γενικά θα νοιώσετε ότι η ζωή σας στηρίζει πραγματικά ενώ μπορεί να περνάτε μία ιδιαίτερα πιεσμένη φάση, τελικά καταφέρνετε να είσθε όρθιοι και όχι μόνο αυτό αλλά να είσθε και ικανοί πραγματικά να ξεπεράσετε ότι σας έχει πιέσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα με φοβερή υπομονή και επιμονή.
Σαφώς η διάθεση σας με όλη αυτή την επαγγελματική και οικονομική πίεση δεν θα είναι στα καλύτερα της και αρκετοί από εσάς θα περιμένετε πότε επιτέλους αυτές οι δυσκολίες θα φύγουν από πάνω σας αλλά να ξέρετε ότι το 2013 τουλάχιστον δεν φαίνεται να σας βοηθά να βγείτε από αυτές τις κρίσεις.

Ιδιαίτερα κοντά στις Εκλείψεις τον Απρίλιο – Μάιο και τον Οκτώβριο – Νοέμβριο που οι πιέσεις στα επαγγελματικά σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ καθότι μπορεί να ξεσπάσει ακόμη και κάποιο σκάνδαλο ή να αλλάξετε ακόμη και επαγγελματικό προσανατολισμό. Η αλήθεια πάντως είναι πως έτσι και αλλιώς πολλοί από εσάς θα έχετε επαγγελματικές αλλαγές απλά όσο έξυπνα κάνετε αυτές τις αλλαγές τόσο καλύτερα για εσάς μελλοντικά

1ο Δεκαήμερο

Η Χρονιά αυτή ξεκινά για εσάς σαν ένα τυπικό Σκωτσέζικο ντους. Από τη μία τα ερωτικά σας και η δημιουργικότητα σας είναι σε τρομερή ανοδική πορεία από την άλλη πολλοί από εσάς μπαίνετε σε μία φάση επαγγελματικής καταπίεσης ή αναγκαστικής αλλαγής. Έτσι δεν ξέρετε ακριβώς πώς να ισορροπήσετε σε τόσο ακραίες καταστάσεις τη στιγμή μάλιστα που οικονομικά δεν υπάρχει από πουθενά καμία υποστήριξη. Μέσα σε αυτές λοιπόν τις περιστάσεις εσείς καλείστε να βγάλετε τη δημιουργικότητα σας και να δουλέψετε σκληρά, αν το κάνετε αυτό δεν θα έχετε τίποτα να φοβηθείτε γιατί ο Κρόνος που σας τετραγωνίζει από το 10ο ηλιακό σας οίκο δεν θέλει να σας κάνει κακό αλλά θέλει να σας κάνει να ωριμάσετε και κυρίως να προσπαθήσετε να δείξετε ότι είσθε ικανοί για αυτά που θέλετε να αποκτήσετε και άξιοι.

Ο Δίας μέσα από τον 5ο οίκο σας φέρνει νέους έρωτες μέχρι και τον Ιούνιο ενώ σας βοηθάει επίσης αρκετά να μπορέσετε να διασκεδάσετε αλλά και να έχετε γενικά μία θετική διάθεση. Από το 2ο μέρος του χρόνου και έπειτα, περισσότερο σας βοηθάει εργασιακά να έχετε μία δουλειά και βέβαια στην υγεία σας που δείχνει ότι θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα αυτή τη περίοδο. Πολύ μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην περίοδο των Εκλείψεων τον Απρίλιο – Μάιο και Οκτώβριο – Νοέμβριο καθότι καταστροφικές επιρροές επαγγελματικά σας τριγυρίζουν.

2ο Δεκαήμερο

Με σαφείς πιέσεις από πολλά μέτωπα καλείστε να δώσετε λύσεις εκεί που είναι απαραίτητο. Έτσι η νέα χρονιά έχει αρκετούς προβληματισμούς αλλά και αρκετές δυνατότητες για τους περισσότερους από εσάς. Έτσι αν δουλέψετε αρκετά θα μπορέσετε να έχετε ίσως την πολυπόθητη άνοδο που θέλετε. Η αλήθεια είναι ότι εσείς μπορείτε να κινηθείτε πολύ καλύτερα από τους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο γιατί έχετε τη δυνατότητα της οικονομικής ανάπτυξης μιας και οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε όντως αρκετά περισσότερα οικονομικά αποθέματα και βοήθεια. Έτσι λοιπόν εφόσον τα πράγματα είναι λιγότερο δύσκολα, έχετε και περισσότερες δυνατότητες να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Βέβαια και η διάθεση σας θα είναι πολύ ψηλά. Μία σχέση με σκοπό το γάμο μπορεί να υπάρξει που θα αλλάξει μια για πάντα τη ζωή σας. Η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται και από σημαντικές εργασιακές ευκαιρίες όπου θα μπορέσετε να αποδείξετε ότι αξίζετε και κυρίως ότι μπορείτε να πάτε ακόμη πιο ψηλά. Αν όμως όπως αναφέραμε και πιο πάνω έχετε μία δική σας επιχείρηση χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ειδικά αν συνεργάζεστε με την οικογένεια σας γιατί θα έχετε πολύ σημαντικά προβλήματα. Η προσοχή σας να είναι ακόμη μεγαλύτερη τη περίοδο των εκλείψεων δηλαδή κοντά στον Απρίλιο – Μάιο και Οκτώβριο – Νοέμβριο.

3ο Δεκαήμερο

Μία πολύ ήρεμη και γεμάτη θετικά μηνύματα χρονιά που δεν θα σας προβληματίσει καθόλου έρχεται για εσάς. Σε ένα βαθμό μπορώ να πω ότι τόσο ήρεμη χρονιά είχατε να βιώσετε πάρα πολλά χρόνια. Το πρώτο σημαντικό κομμάτι της είναι η ερωτική σας ζωή που φαίνεται ότι θα έχει την τιμητική της και θα περάσετε πολύ καλά έχοντας ακόμη γνωρίσει και μία σχέση με πολύ θετικές προοπτικές.

Επαγγελματικά από την άλλη μπορεί να παρατηρήσετε μία στασιμότητα αλλά με δικές σας έξυπνες κινήσεις δεν θα υπάρξουν σημαντικά προβλήματα ενώ όσοι εργάζεστε σαν υπάλληλοι θα έχετε εκπληκτικά σημαντικές ευκαιρίες να ανέβετε θέση και γενικά να πάρετε ακόμη και μία μικρή -όχι σημαντική- οικονομική αύξηση. Η υγεία σας θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα αν και προς το τέλος της χρονιάς μπορεί να πάρετε κάποια κιλά παραπάνω ενώ φαίνεται ότι το μοναδικό σας σοβαρό πρόβλημα είναι μία μόνιμη αποστασιοποίηση από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

 Χρήστος Άρχος M.Sc
archos
myhoroscope