Τσιτσιπάς εναντίον Ναδάλ την Πέμπτη – Ναδάλ για Τσιτσιπά: «Είναι σπουδαίος παίκτης»

Η μεγάλη ημέρα του Στέφανου Τσιτσιπά είναι την Πέμπτη!

Τον Ραφαέλ Ναδάλ, νούμερο «2» της παγκόσμιας κατάταξης, θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα ημιτελικά του Australian Open, προκειμένου να προκριθεί στον τελικό του τουρνουά. Ο Ναδάλ νωρίτερα επικράτησε του αμερικανού Φράνσις Τιαφό με 3 – 0 σετ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε παλιότερες δηλώσεις του μιλώντας για την μονομαχία του με τον Ναδάλ είχε πει:

«Πείσμωσα πολύ την τελευταία φορά που έχασα από τον Ναδάλ. Είπα στον εαυτό μου ότι έχω την ευκαιρία να τα πάω καλύτερα την επόμενη φορά. Επίσης είπα ότι μπορώ να τον κερδίσω γιατί τώρα ξέρω πώς παίζει. Δεν ήθελα να το πω αυτό, αλλά νιώθω ότι μπορώ να το κάνω. Ξέρω πολύ καλύτερα τις τακτικές που χρησιμοποιεί και θα είναι μεγάλη χαρά να βγω έξω στο γήπεδο, να παίξω καλό τένις και να φύγω με τη νίκη. Το θέλω πάρα πολύ».

Στο μεταξύ, η πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Australian Open μετά και από την σπουδαία του νίκη επί του Μπαουτίστα Αγκούτ έχει προκαλέσει τον θαυμασμό των διεθνών μέσων ενημέρωσης, τα οποία μιλούν με θετικά σχόλια για τον 20χρόνο Ελληνα. Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός με τον 20χρονο Ελληνα να ξετυλίγει χαρίσματα του ταλέντου του με ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και να καταχειροκροτείται από το κοινό σε όλη τη διάρκεια του.