Τσακώθηκαν για το πάρκιγκ …. Νεκρός 29χρονος, σοβαρά ο πατέρας του

Τσακώθηκαν για το πάρκιγκ …. Νεκρός 29χρονος, σοβαρά ο πατέρας του

Ο καυγάς για το πάρκιγκ κατέληξε σε φονικό. Η διαμάχη μεταξύ γειτόνων για χώρο στάθμευσης στο Γέρι, κατέληξε με νεκρό 29χρονο και σοβαρά τραυματία τον 52χρονο πατέρα του.

Ο 58χρονο9ς, γείτονας -΄δράστης ομολόγησε προφορικά το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ γειτόνων, με αποτέλεσμα ο δράστης να χτυπήσει τον γείτονά του με σκουπόξυλο. Ακολούθως, αφού μετέβησαν στα σπίτια τους, ο δράστης πήρε το κυνηγετικό και πυροβόλησε στο κεφάλι τον 28χρονο γείτονά του, που βρισκόταν πάνω στη βεράντα του σπιτιού του, μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στη σκηνή ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Ανδρέου, ο 58χρονος φερόμενος δράστης είχε έντονη λογομαχία με τον 29χρονο και τον πατέρα του για μια θέση πάρκινγκ.

Ο φερόμενος δράστης αρχικά έριξε ντομάτες και επιτέθηκε με ξύλο εναντίον του 29χρονου και του πατέρα του, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο σπίτι του και επέστρεψε με κυνηγετικό όπλο, με το οποίο πρώτα πυροβόλησε τον 29χρονο, ο οποίος έπεσε νεκρός στην είσοδο του πατρικού του, και στη συνέχεια πυροβόλησε τον πατέρα, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ από την πρώτη στιγμή και συνέλαβαν τον 58χρονο.

Οι ιατροδικαστές που μετέβησαν στο σημείο εξακρίβωσαν ότι ο 29χρονος φέρει τραύματα στο πρόσωπο από κυνηγετικό όπλο.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες  στην σκηνή εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας καθώς, την ώρα του φονικού, η μητέρα του 29χρονου βρισκόταν στο σπίτι.

Check Also

Ο ΠτΔ δέχθηκε τον Διευθυντή της Κ.Ε. Εξωτερικών Υποθέσεων της Κίνας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τον Διευθυντή της Κεντρικής Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Κίνας Τη …

O Πάπας Φραγκίσκος αναχώρησε από την Κύπρο

Με μία τελετή κράτος και πολιτεία αποχαιρέτησε τον Πάπα Φραγκίσκο μετά την ιστορική επίσκεψή του …