Τσίπρας:”Είμαστε η μεγάλη ελπίδα για την αλλαγή”

“Είμαστε η μεγάλη ελπίδα για αλλαγή” δήλωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή που παραχώρησε στην βρετανική εφημερίδα The Guardian.

“Το πολιτικό περιβάλλον στην Ελλάδα ήταν μια απο τις βασικότερες αιτίες της κρίσης” σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας και προσθέτει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αλλάξει την Ελλάδα, να προχωρήσει σε όλες τις θετικές διαρθρωτικές  μεταρρυθμίσεις  και να σταματήσει  την καταστροφή “το λάθος φάρμακο” όπως είπε χαρακτηριστικά.

“Ο νεαρός αριστερός της Ελλάδας κράτησε το μέλλον της χώρας στα χέρια του για λίγες μέρες τον Ιούνιο. Ίσως να κάνει το ίδιο και το 2013” αναφέρει στον υπότιτλό της η εφημερίδα, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να υπογραμμίζει ότι “Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει μακρύ βίο”.

Στο δημοσίευμα γίνεται επίσης λόγος για την κριτική που δέχεται ο κ. Τσίπρας, αλλά και για τους χαρακτηρισμούς που του προσάπτουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι, οι οποίοι κάνουν λόγο για έναν επικίνδυνο δημαγωγό, που στοχεύει στην καταστροφή της χώρας.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας σχολιάζοντας τις επιχειρούμενες απολύσεις στο Δημόσιο επισημαίνει πως “Το πρόβλημα του δημοσίου τομέα δεν είναι πρόβλημα ποσότητας, αλλά ποιότητας. Είμαστε στον ευρωπαϊκό μέσο όρο σε ό,τι αφορά το μέγεθος του δημοσίου τομέα”.

Καταλήγοντας, ο ίδιος δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως το κούρεμα για την Ελλάδα είναι αναπόφευκτο και θα συμβεί μετά τις γερμανικές εκλογές.