Τσάκωσε τον μέλλοντα σύζυγο της με φιλενάδα και του διέλυσε το αυτοκίνητο! (Video)

Οι Λατίνες είναι θερμές γυναίκες. Ζουν τα συναισθήματα τους στο κόκκινο, είτε είναι χαρά είτε λύπη, είτε ακόμη και θυμός. Δείτε πως… θυμώνουν οι απατημένες Κολομβιανές

Το περιστατικό συνέβη σε έναν κεντρικό δρόμο στην πόλη Βαλεντούπαρ στη Νοτιοανατολική Κολομβία. Η πρωταγωνίστρια κατευθυνόταν με ένα μηχανάκι για να κάνει κάποιες δουλειές όταν ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο της φάνηκε γνωστό.

Έμοιαζε με του φίλου της που σε λίγο καιρό μάλιστα συζητούσαν και να παντρευτούν. Το πλησίασε στο φανάρι, χαρούμενη για να του κάνει έκπληξη. Τότε είδε κάτι που παραλίγο να τη ρίξει κάτω. Στη θέση του συνοδηγού καθόταν μια μελαμψή δεσποινίδα, με την οποίο ο οδηγός είχε τρυφερά ενσταντανέ ενώ οδηγούσε.

Και ο οδηγός ήταν ο φίλος της. Την αρχική της έκπληξη διαδέχθηκε ο θυμός. Σαν ηφαίστειο που εκρήγνυνται πετάει το μηχανάκι της κάτω και σκαρφαλώνει στο καπό του λευκού αυτοκινήτου. Ούρλιαζε, έβριζε τον φίλο της και απαιτούσε να βγει από το αυτοκίνητο του, αμέσως η ερωμένη του.

Φυσικά κανείς δεν το κουνούσε μέσα στο αυτοκίνητο για να βγει. Διακυβεύονταν, η σωματική τους ακεραιότητα. Η εξαγριωμένη, απατημένη Κολομβιανή, αφού κανείς δεν τολμούσε να βγει, σηκώνεται όρθια και αρχίζει να κλωτσάει το παρμπρίζ το οποίο σε λίγα δευτερόλεπτα έκανε κομμάτια.

Τότε ο τρομοκρατημένος μεν, πλην όμως ατακτούλης οδηγός, βάζει μπρος το αυτοκίνητο και με την κοπέλα όρθια στο καπό, ξεκινά να γλυτώσει. Ο κόσμος του φωνάζει τι πάει να κάνει και κόβει ταχύτητα. Η κοπέλα κατεβαίνει και κατευθύνεται προς την πόρτα του συνοδηγού. Και ο ατακτούλης βρίσκει ευκαιρία και ξεκινάει.

Όμως δεν τη γλύτωσε, αφού με αντανακλαστικά αίλουρου, η απατημένη φίλη του, πηδάει επάνω στο μηχανάκι της και αρχίζει να ακολουθεί τους δυο παράνομους εραστές.